Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Popychacze

Featured Replies

Napisano

Niedawno pisałem o klekocie w silniku w moim CC 700. Stwierdziliście jednogłośnie że to popychacze, Od czasu do czasu sobie poklekoczą i przestaje. Przejmować sie tym?? Czy jeśli to przez chwilkę stuka to nic poważnego? smile.gif

Napisano

> Niedawno pisałem o klekocie w silniku w moim CC 700. Stwierdziliście

> jednogłośnie że to popychacze, Od czasu do czasu sobie

> poklekoczą i przestaje. Przejmować sie tym?? Czy jeśli to przez

> chwilkę stuka to nic poważnego?

zmień olej, jak to nie pomoże to powoli przymierzaj się do wymiany popychaczy + najlepiej z wałkiem rozrządu.

Napisano

tez mialem taki problemi bylo troche roboty;p Najpierw nie wiedzialem co to, (stukało raz po raz) pojechalem do mechanika powiedzial ze generalny remont trzeba zrobic bo silnik na rozsypce, a wiec pojechalem gdzie indziej i powiedzial mi pewien mechanik ze to popychacze. Wymienilem olej i nie stukalo, pozniej stukal jeden pozniej dwa i nie palil na jeden gar, i byl mulowaty po prostu nie dawal rady, mechanik wymienil 4 popychacze za pierwszym razem, no i sie zatarly i odałem na gwarancje, zwrocili mi kase i kupilem kolejne 4 lecz sam juz zakladalem bo podpatrzylem u mechanika i wsadzilem na noc do oleju (aby sie napelnily i zeby sie nie zatarly) no i rano zalozylem zalalem nowym olejem (shel bo lotos jest lipny) i narazie mam spokoj, a wyeminilem je przy 90tyś teraz jest 102tyś;] Pozdrawiam

Napisano

No mnie teraz czeka wymiana popychaczy bo klekotaja strasznie ale z tego co słysze to w 700 to standart....mam pytanie czy żeby wymienić je to trzeba zdejmować zderzak? bo niewiem jak tam jest z dojściem

Napisano

> No mnie teraz czeka wymiana popychaczy bo klekotaja strasznie ale z

> tego co słysze to w 700 to standart....mam pytanie czy żeby

> wymienić je to trzeba zdejmować zderzak? bo niewiem jak tam jest

> z dojściem

wystarczy odkrecic lewe kolo, kolektor pokrywe klawiatury, klawiature, wyciagnac laski popychaczy i popychacze sa praktycznie na wieszchu.

Napisano

ja wykrecilem je bez zdejmowania kola na kanale, pozniej w warunkach domowych tez dalo rade bez sciagania kola. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.