Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolzka chce kupic Tipo, warto?

Featured Replies

Napisano

Czesc,

Kumpel chce kupic tipo. Za 2000zl 93rok 180tys przebiegu, 1.4 78 koni z gazem, krajowy, od jakiegos znajomka, golas. Na dzien dobry sprzeglo sie slizga wiec do wymiany, ale to chyba nie problem (robilem sam w omedze ojca, czy tutaj dam rade zrobic tez?). Blacharka mowi ze w miare ok, dziur nie ma. Oplaca sie? Czy bedzie ciagle dlubal w tym aucie? Nie znam tipo, dlatego pytam czy jest sens sie w to pakowac?

Pozdrawiam

Napisano

troszke szkoda ze golas bo ani wspomagania ani elektryki na szyby czy centalnego zamka mial nie bedzie a przydalo by sie wink.gif

ogolnie warto czemu nie, blacharka powinna byc w dobrym stanie jesli jakis strasznych przejsc auto nie mialo, z wymiana sprzegla problemu wielkiego nie bedzie, dacie sobie rady, sprzeglo pewno z 250-300zl bedzie kosztowac nowe kpl zalezy jakie itp

ogolnie wiadomo jak to auto ktore nie ma 2lat, trzeba czasem cos dlubnac bedzie, mnie tipolec ani razu nie wysadzil jak nim ponad 100tys km zrobilem, na bierzaco wszelkie naprawy sie robilo jak ktorys klamot dawal znac o sobie..

Napisano
  • Autor

No wlasnie obejrzalem mu je (pojechalem w chorobie i znoju oslabiony.gif ) i to auto bylo warte 2000 albo i sicki wiecej. Ale z ta cena to troche jaja wyszly, bo jak mi powiedzial 2000 to byla to cena jaka by chcial dac, facet sie upieral na 2500, stanelo na 2200 i sie ma zastanowic kolo. Troche nawydziwialem ze cieknie i macha zgnita (podloga, nadkola i wszystko inne w stanie git, bez rdzy icon_eek.gif a macha 2 dziury na rogach icon_eek.gif ) Do tego ma 2 komplety rocznych nowek opon a reszta w stanie bardzo ladnym. Zobaczymy grinser006.gif

Napisano

jakby cos tylne nadkola zlookaj jeszcze i blotniki, bo tam nie bylo fabrycznie plastikow zakladanych i w niektorych autach bralo wlasnie w tych miejscach, jesli blacha w dobrym stanie to dobra konserwacja i zalozenie plastikowych nadkoli zalatwi sprawe, tak to klapa jest z tworzywa sztucznego to sie jej nigdy ruda nie zlapie, silniczek 1.4 moze troszke palic bo one cos lubialy Pb lyknac ale zawsze moze gaz zapodac do niego i bedzie smigal..

mowisz ze maska troszke rudy miala a to najwyzej z maska juz problemu nie bedzie, blachy sa tanie do tego auta a jak cos to maske wywali i zapoda inna w ladnym stanie, dobrze ze podloga itp itp bez rudej to sie liczy najbardziej..

ew. jakby sie nie zdecydowal to zlookajcie inne modele, za 3k cos nie glupiego z wyposazeniem typu SX idzie wyrwac

Napisano
  • Autor

Gazownie juz ma grinser006.gif Jak juz mowilem, ja bym ten samochod lykal, ale co zrobi kumpel to nie wiem, nikomu wciskac nie moge, ja tylko powiedzialem co nieco o stanie technicznym i co trzeba zrobic. Ale ogolnie fajnie sie jechalo grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Gazownie juz ma Jak juz mowilem, ja bym ten samochod lykal, ale co

> zrobi kumpel to nie wiem, nikomu wciskac nie moge, ja tylko

> powiedzialem co nieco o stanie technicznym i co trzeba zrobic.

> Ale ogolnie fajnie sie jechalo

Ja mam tipka 93 golasa jest ok i nie mam zamiaru narazie fury zmieniać.

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

No i sprawa się ciągnęła, w międzyczasie tipek stał w komisie aż koleżka go kupił grinser006.gif Właściciel auta stracił, trzeba było brać te 2200 grinser006.gif

Sprzęgło zrobione, jaja wyszły z elektrozaworami przy gaźniku ale druciarsko poparty doświadczeniami ludzi z tempra tipo team jeden siedzi i zatyka tylko dziurę w gaźniku a drugiemu uciąłem trzpień i wszystko dział grinser006.gif Wyregulowałem gaziwo, zmieniłem rozrząd i kolega śmiga sobie, oby szczęśliwie 893goodvibes.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> a kysz stąd bravomaniaku jeden

zerknij w podpis.. tipo tez jest palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.