Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot Partner Combispace

Featured Replies

Napisano

Witam,

Zamierzam kupić takie autko jak w temacie, tylko że do tej pory nie miałem doświadzczeń ogólnie z "fracuskimi" samochodami, czy możecie podpowiedzień na co zwrócić szczególną uwagę przy oględzinach tego auta - jego zalety i wad oraz jak jest naprawdę z cenami części. Auto jest z 2001r i wersji 1.4.

Dzięki za wszelkie sugestie ok.gif

Napisano

> Dzięki za wszelkie sugestie

Kup wolnaossacego diesla smile.gif albo HDI zamiast tego 1.4...

poza tym auto niezawodne...

nalezy zwrocic uwage na stan tylnej belki... kola maja stac |---| pochylenie ktoregokolwiek z nich lub zgrzyty dochodzace z tylu moga sugerowac zuzycie lozysk... a wymiana nie jest tania...

wycieraczka tylnej szyby mechanizm Boscha sie zaciera... smile.gif nowy od 2-7 stowek... uzywany od 50-250 zeta...

-padajace laczniki stabilizatora kol przednich tanie jak barszcz i zamienniki lepsze od oryginalow i przzede wszystkim tansze...

Poza tym z tego co wiem to silnik 1.4 ma wade, ktora powoduje ze puszczaja mu ktores simmeringi i przelewa olej do plynu chlodniczego... ma tylko 75 KM i 120 Nm momentu wiec bedzie to dylizans, ktorego jesli napakujesz ( a miesci sie masa rzeczy w bagazniku i nie tylko) bedzie sporo złopal zwlaszcza jak zaczniesz nim jezdzic powyzej 110 km/h smile.gif gdzie opory powietrza zaczynaja byc istotne...

pozdr.

M.

Napisano

ja wprawdzie mam Partnera II ale moim zdaniem warto kupic 1,9 d lub 2,0 Hdi

Kiedys jezdzilem troche takim 1,4 i moim zdaniem ten silnik nie nadaje sie do tego samochodu a jak chce sie jechac troche szybciej to 10 l benzyny moze nei wystarczyc

Jak chcesz kupowac benzyne to warto poszukac 1,8 duzo lpepszy silnik do tego samochodu znam jeden egzemplarz z przebeigeim 355000 bez awarii praktycznie tylko materialy eksploatacyjne byly zmieniane

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.