Gerry Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Witam wszystkich po przerwie! Mam pytanko małe, czy tylnią wycieraczkę wymienia się w całości czy tylko gumę? Bo jest ona trochę nietypowa. I jeszcze jedno pytanko; Jak jest najbardziej prawdopodobna przyczyna stkupania pukania w podwoziu na nierównościach? Mam nowe amortyzatory. Dzieki za odp i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patre Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 qp sobie samą gumę i przytnij pod wymiar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerry Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 > qp sobie samą gumę i przytnij pod wymiar... Tak wlasnie robilem juz dwa razy ale szybko zaczęła się rozdzirać w miejscu gdzie ją skróciłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
patre Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 > Tak wlasnie robilem juz dwa razy ale szybko zaczęła się rozdzirać w > miejscu gdzie ją skróciłem qp porządną gumę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieter2 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Wycieraczka jest w całości, nie ma samych piór. Czasami, trudno jest ją ściągnąć z trzpienia. Nowa kosztuje ok. 80 zł. Jak poszukasz to może znajdziesz tańszą, ale wątpię żebyś znalazł taniej, niż za 65 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antares Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ....robi same gumki cena koło 25pln Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maybach Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 1) tuleja ( sworzen ) wahacza 2) wybite koncowki drazkow kierowniczych 3) wybite koncowki stabilizatora o to najpraqwdopodobniejsze przyczyny Link to comment Share on other sites More sharing options...
szklasty Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 kup gume z motgumy przytnij i bedzie sluzyc dlugo dlugo...a stukac w podwoziu moze wszystko co dotyczy zawiechy+tlumik .na odleglosc ciezko zbadac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maybach Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 za 20zl mam nowa wycieralke trylknia motguma z ramieniem juz gotowy komplet.www.auto-sam.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
szklasty Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 > za 20zl mam nowa wycieralke trylknia motguma z ramieniem juz gotowy > komplet.www.auto-sam.pl cena ok ale ja mam 2 gumki motgum za 8 zeta plus 5 minut roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.