Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

montaż haka o własnych siłach- pytanko

Featured Replies

Napisano

Przymierzam się ( póki co duchowo ) do samodzielnego zamontowania haka. W poprzednim Stilaku centralke sterującą miałem zamontowaną pod boczkiem w bagażniku w okolicy tylnej lewej lampy ( montowany był w ASO ). Zajrzałem teraz do obecnego Stilo ale tam niewiele jest jeśli chodzi o okablowanie. Czy ktoś ma jakiś schemacik albo podpowiedź gdzie tę centralke należałoby umieścić zeby było jak najbliżej wszystkich przewodów od oświetlenia? A moze jest jakaś Fiatowska oryginalna złączka, której nie zauważyłem?

Napisano
  • Autor

A może ktoś choć podrzuci schemacik instalacji,.. bo nie moge znaleźć

Napisano

> A może ktoś choć podrzuci schemacik instalacji,.. bo nie moge znaleźć

> A może ktoś choć podrzuci schemacik instalacji,.. bo nie moge znaleźć

witam miesiąc temu montowałem sobie hak do swojego MW .Nie ma żadnego problemu żeby żrobić to samemu .Jesli chodzi o elektrykę to polecam wstrzymać się z montażem modułu ( wniskuję z postu że chodzi Ci o podłączenie modułu)i podłączyc wszystko "na żywca" do lampy.Ja tak zrobiłem i wszystko działa OK. Jak kupowałem hak chcieli mi wcisnąc modół za 230 zł

i twierdzili że bez modółu nie będzie chodzić .Podobno w niektórych Stilo to się udaje a w niektórych nie. podłączałem hak do lampy od strony pasażera bo po drugiej stronie były upchnięte jakieś bezpieczniki i było ciasno.kolory wyglądały tak kierunkowskaz lewy-różowy masa-czarny kierunkowskaz prawy-biały swiatło pozycyjne-bieło szary stop-szary.Łatwo to zresztą sprawdzić za pomocą 12v zaróweczki lub miernika.Życzę udanego montażu

Napisano
  • Autor

Dzięki za podpowiedź,.. poszukam więcej kabelków po stronie pasażera. Ja jednak z modułu nie zrezygnuje. Można go kupić za 170,- zł. A z tego co słysze to czym nowszy samochód tym bardziej moduł jest wskazany. Wole nie mieć niespodzianek w trasie z przyczepą,.. wtedy będe sobie pluł w brode, ze pożałowałem 170,- zeta.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.