Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polerowanie lakieru - był kiedyś post...

Featured Replies

Napisano

Witam,

dawno tu nie zaglądałem, ale ostatnio przypomniałem sobie że był tu taki post o własnoręcznym polerowaniu lakieru polerką elektryczną, bodajże autorstwa Lelka. Przymierzam się do tej czynności.

Jak ktoś ma linka do tego posta to bradzo proszę o podrzucenie bo coś szukajka nie bardzo chce działać.

Pozdrawiam

Carrey

Napisano

Na pewno opis przygody Lelka z polerką czytałem wink.gif. Szkoda, że nie podpiął wątku, dawno to już było i bez szukajki pewno się nie odnajdzie, no chyba, że ktoś ma ten wątek w "ulubionych"?

Napisano

Sie szuka, sie znajdzie grinser006.gif

Co prawda miałem łatwiej bo wiedziałem kiedy robiłem polerkę więc do przejrzenia było tylko 100 stron z wątkami zlosnik.gif

KLIK

Pozdroofka

Napisano

Ja jakies dwa tygodnie temu robilem polerke samochodu polerka elektryczna.Efekt poprostu"niebo a ziemia".Polerke taka kątawa miał mój kumpel, ja dokupilem tylko paste lekkoscierną. Kolor mojego samochodu byl poprostu tak wyblakly ze nawet lakiernik powiedzial ze nic sie nieda zrobic(ze niby byl kiedys polerowany na slońcu)A efekt....... poprostu mnie zamorowało, nawet sąsiedzi pytali czy lakierowalem samochód.

Napisano
  • Autor

Lelek... jesteś poprostu wielki smile.gif))

A tak swoją drogą powiedz mi czy mialeś może jakieś odpryski lakieru bo mój zderzak i maska są całe w białych kropkach i zastanawiam się czy to choć trochę zamaskuję... oczywiście najpierw papier wodny 2000 i potem polerka ...

pozdrawiam

Napisano

> A tak swoją drogą powiedz mi czy mialeś może jakieś odpryski lakieru

> bo mój zderzak i maska są całe w białych kropkach i zastanawiam

> się czy to choć trochę zamaskuję... oczywiście najpierw papier

> wodny 2000 i potem polerka ...

Jeżeli odprysk jest do podkładu to samym polerowaniem nic nie zrobisz, przecieżnie pasta nie uzupełni Ci braku lakieru. Natoimiast jeżeli podkladu nie widać, to nawet bez papieru da się usunąć taką rysę - przyciśniesz po prostu mocniej polerkę. Z tym, że pamiętaj iż wten sposób pozbywasz się pewnej warstwy lakieru wink.gif

Mam jakiś manual w pliku tekstowym (nie wiem czy to na naszym forum ktoś go dawał czy na innym). Jakie się uda zapodać załącznik txt to będzie wink.gif

Pozdroofka

EDIT:

Udało się smile.gif

280742448-rysy.txt

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.