Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Almera sekwencja

Featured Replies

Napisano

Witam

W mojej dotychczasowej karierze mialem sakochodziki tylko z instalkami I gen. Teraz w nowym aucie chcialem miec cos lepsiejszego, czyli sekwencje.

Bylem u gazownikow i znalazlem sekwencje na komp. Zenit za 2100. Teraz pytanie do Was, czy taka instalka bedzie oKi, do tego samochodu (silnik 1,4). Czy moze szukac czegos na popularnym Stagu badz BRC.

Druga sprawa szukam gazownika z Krakowa. Mam moze ktos zaufanego, godnego polecenia ?? Chetnie go sprawdze smile.gif

Z gory dzieki za odpowiedzi !!

Pozdrawiam

Napisano

Nie znam się za bardzo na almerach, ale znajomy miał dość duże problemy ze Stagiem 200 na czerwonych waltekach - czasy wtrysków były ok. 2x większe niż na benzynie, a powinny być ok. 1,2x-1,4x większe - czerwone walteki są baaardzo wolne i bardzo niedokładne w dawkowaniu paliwa.

Sprawdź czy w instalacji którą Ci proponuję sa szybkie wtryskiwacze.

Ja osoboście polecam Staga 300 na żółtych waltekach (szybkich) ze względu na dojście do oprogramowania, dużą znajomość tej instalacji w necie, łatwość konfiguracji i niezawodność chyba też stoi na dość wysokim poziomie ...

Napisano
  • Autor

Dzieki za szybka odpowiedz. To juz druga opinia zeby brac Staga 300 z Valtekami z żółtymi cewkami i reduktor Zawoli

Nie wiem czy to dzisiajesze optimum, ale takie wydaje sie byc smile.gif

Tylko gdzie dobrze i tanio w krakowie z akcentem na dobrze ??

Napisano

Witam!

Sam mam Almerkę 1.4 1999 z sekwencją STAG 300 + red. Tomasetto Alaska + wtryski jakieś niebieskie smile.gif Po długim szukaniu w necie wyszło mi, że tylko i wyłącznie STAG 300 i nic więcej. Zakład wybrałem raczej dobrej renomy i wcale nie tani, a okazało się, że jakość montażu była co najmniej kiepska frown.gif Ale sama instalka działa bez zarzutu, spalanie po mieście ok 9 litrów gazu, w trasie ok 7,5.

Pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.