Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

coś jest nie tak

Featured Replies

Napisano

posiadam sc 900 z instalacją lowato palił mi jakieś 10 litrów na 100 , więc wymieniłem silnik na 1.1 od ccs-a aby mniej palił i co się ukazuje pali mi 16 na 100 i w dodatku przy 80km/h puszczam go na luz a on całkowicie gaśnie powiedzcie mi jaka jest to przyczyna i co wymienić aby owiele mniej palił z góry dziękuje

a i jeszcze dodam że na stacji gazu tam gdzie zakładałem powiedzieli mi że to komp i wstawili mi ręczną regulacje

a parownik wymieniałem jakieś 8 mieśięcy temu

Napisano

nie wiem co to może być ale na pewno zmień gazownika, kurcze żeby cienki palił 16litrow yikes.gif to mój kombiak przy silniku 2,0 pali 9-9,5 miasto 13

na pewno na tym forum koledzy polecali jakiś dobrych sprawdzonych gazowników, lepiej dopłacić innemu mechanikowi co sie zna i cieszyć sie z jazdy

Napisano

Chcesz się sam tym zajmować to pytaj szczegółowiej bo wróżek deficyt. Jak nie wiesz o co chodzi w instalacji gazowej to jedź do gazownika. Jak padła elektronika to trzeba ją wymienić. Jak wurzucenie na luz gasi to zapewne kwestia konieczności zmiany dolotu lub dorobienie do reduktora kompensacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.