Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wqur.... po odbiorze samochodu od mechanika.

Featured Replies

Napisano

Muszę to napisać bo mnie krew zalewa. Oddałem dziś samochód do warsztatu. wymiana końcówek drążka kierownicy ( lewy i prawy ) i sworzeń wahacza lewy + ustawienie zbieżności. ( wcześniej w innym zakładzie wymieniałem amorki ) Samochód od mechaniora przyprowadził mi ojciec. Wsiadam no i od razu coś nie tak. Kierownica ustawiona jest krzywo confused.gif , dobra ruszam ale coś też nie tak samochód dziwne ściąga, nie ściągał tak przed naprawą. Już byłem w..... , dobra odwiozłem ojca jadę do domu i ... słyszę delikatne stuki. ( przed naprawa były słyszalne przy skręcaniu lub jeździe na wprost na nierównych powierzchniach. Teraz nawet delikatnie mi stuka na prostym asfalcie. O co chodzi. Dodam że znam ten zakład i już nie jeden samochód tam serwisowałem i tylko dlatego nie pojadę do nich z siekierą piesc.gif w poniedziałek.

Napisano

Oddałem dziś samochód do

> warsztatu.

Pewnie cos nie dokrecili frown.gif

Kiedyś znajomy odebral samochod od mechanika i mocno sie zdziwil jak nie mogl skrecic kołami w lewo:(

zerknij czy nie widac czegos gołym okiem i powoli do mechanika

pozdrawiam

Napisano

> Teraz nawet delikatnie mi stuka na prostym asfalcie. O co

> chodzi.

Może to tylko niedokręcone któreś koło wink.gif Jak kolega wyżej radzi, samemu pooglądaj co i jak, poruszaj ręką elementy zawieszenia... Ja zawsze po jakiejkolwiek naprawie w warsztacie, sam sprawdzam to co było robione w miarę własnej wiedzy i możliwości. smile.gif

Napisano

> Może to tylko niedokręcone któreś koło Jak kolega wyżej radzi,

> samemu pooglądaj co i jak, poruszaj ręką elementy zawieszenia...

> Ja zawsze po jakiejkolwiek naprawie w warsztacie, sam sprawdzam

> to co było robione w miarę własnej wiedzy i możliwości.

A ja w miare wiedzy i mozliwosci robie sam.

Jedyną czynnoscią ktora zostawilem mechanikowi byla wymiana kół ,a i tak mi śrube od koła zmielił i urwał przy dokrecaniu .

Musiałem 2 godziny dłubac zeby piaste ocalic .

Jak to sie mowi :"Bez młota nie robota !" Pewnie zejsc nie chcialo to przyp*******ł gdzieś i jedno naprawił a drugie zepsuł. Z tymi niedokreconymi kołami to tez sprawdz ,kiedys kumpel zatrzymał sie z jedną srubą w kole.

A zbieznosc daj do reklamacji ,pewnie nikt tym autem nawet sie nie przejechał po naprawie tongue.gif

Napisano
  • Autor

dzięki chłopaki podtrzymanie na duchu smile.gif W poniedziałek pojadę i rozliczę się z nimi uzbroj_zlo.giftuk.gifpiesc.gifczacha.gif

oczywiście zdam relację na AK smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.