Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spadajace obroty ??

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanko jak odpalam na zimnym silniku to zaraz jak zalapie obroty ostro spadają ze aż silnik zaczyna skakac a po chwili wraca do normy co to możne być z góry dzięki za odpisy

Napisano
  • Autor

> odpalasz na lpg czy bezynie ??

Na benzynie na LPG nie da się odpalić

Napisano

> a jak to można zrobić??

Normalnie - wsiadasz, kluczyk do stacyjki i jazda. zlosnik.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Normalnie - wsiadasz, kluczyk do stacyjki i jazda.

Dobra widzę ze się nabijasz wiec szkoda gadać...

Napisano

> Dobra widzę ze się nabijasz wiec szkoda gadać...

Nie nabijam, tylko mówię, jak jest grinser006.gif

Nie wiem jaką masz instalkę, ale znam przypadki odpalania aut gazie ok.gif

Napisano

ja mam problem z orbotami sej 1,1 sporting normalnie odpala i jezdzi pozniej na biegu jalowym obroty spadaja ponizej tysiaca po 2 sek wracaja i tak bardzo czesto czemu?

Napisano

> ja mam problem z orbotami sej 1,1 sporting normalnie odpala i jezdzi

> pozniej na biegu jalowym obroty spadaja ponizej tysiaca po 2 sek

> wracaja i tak bardzo czesto czemu?

Jak wariują, to krokowiec może?

Napisano

no najczęsciej krokowy ale TPS tez moze byc winny 270751858-jezyk.gif trzeba zdjąc to i to , wyczyscic i zobaczyc jak po operacji sie zachowuje, na mój przykład kiedys tez tak miałem ze na odpał dostawał 1500 do 2000 obr po 2 sek spadały obroty ze autem zaruszało ale niezgasł nigdy i wracało do prawidlowych obr, powiem szczeze ze niewiem co to było ale z czasem samo przeszło

a ty spróbuj jescze zresetowac kompa moze cos mu nietak było screwy.gif i sie zdenerwował, tak ze odłacz kompa na noc i z rana zobacz czy mu nie mineło

co do odpalania na lpg to ja juz dawno nie odpalałem na bezynie bo jestem przy takim stwierdzeniu ZE odpalajac i jezdzac non stop na lpg auto zachowuje sie o wiele lepiej bo komputer nie dostaje głupawki od ciaglego przelanczania gaz/bezyna ALE to jak mowilem tylko i wylacznie moje zdanie , no moze mam jescze kilku znajomych co tez tak myśli zlosnik.gif oczywiscie co do odpalania na samym lpg jest nieprzyjazne dla reduktora bo jak wiemy lpg ma -30*c jak takie -30 poleci na zimny reduktor to go oszroni a to jest nieprzyjazne dla gumowych membran no i tak to sprawa wyglada, ale ja jak to ja mam reduktor w zupie zlosnik.gif i juz dwa lata albo i wiecej odpalam non stop na lpg i na tym samym wciaz reduktorze i jescze nic a nic sie nie stało , auto pali na cyk a czesem nawet na pół cyka zlosnik.gif no i tak to wyglada i to nie zadne zarty ze NIBY SIE NIEDA na lpg odpalic hehe.gif

Napisano
  • Autor

Dzikie za poradę spróbuje zresetować kompa możne coś pomorze smile.gif

Napisano

> ja mam problem z orbotami sej 1,1 sporting normalnie odpala i jezdzi

> pozniej na biegu jalowym obroty spadaja ponizej tysiaca po 2 sek

> wracaja i tak bardzo czesto czemu?

ja tak mialem i byla wina krokowca ale po jakims czasie wrocilo i wtedy wymienilem świece i przewody wysokiego napiecia i pomoglo choc nie wiem co to mialo wspolnego smile.gif

Napisano

> ja tak mialem i byla wina krokowca ale po jakims czasie wrocilo i

> wtedy wymienilem świece i przewody wysokiego napiecia i pomoglo

> choc nie wiem co to mialo wspolnego

ja jestem po wymianie świec i przewodów WN cewek i przerabiam już 3ciom przepustnicę i cały czas mam jazdy z obrotami oslabiony.gif

Napisano

kumpel stara alfe odpalal na gazie tylko, bo mial cos z przewodami paliwa. A robil to tak ze najpierw w domu gotowal czajnik z woda, schodzil na do samochodu otwieral maske i polewal wrzatkiem "cos od gazu" (nie pamietam jak to sie nazywa chyba parownik niewiem.gif) i odrazu odpalal zlosnik.gif

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.