Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fabryczny alarm w stilo

Featured Replies

Napisano

Witam, mam taki problemik, alarm działa ale bez syrenki ( przy próbie otwarcia drzwi mrugają światełka ale nic nie słychać syreny)....ktoś kiedyś powiedział, iż syrena z alamu jest pod obudową z akusia, rozgrzebałem ale nic tam nie ma, może ktoś ma inne pomysły...gdzie to badziewie montowali?, albo jakiś schemacik alramu?

Napisano

To co od marca 2008 nic nie zrobiłeś ? icon_eek.giffaint.gifwink.gif

Napisano
  • Autor

> To co od marca 2008 nic nie zrobiłeś ?

Nic...nie przejmowałem sie tym bo parkowałem w garażu, ale teraz garaż odpadł a problem pozostał, powoli zaczynam wierzyć że mam wersje bez syreny, silnik przekopany od odłu i z góry nawet błotniki za kołami odkręciłem..i echo...

Napisano

> Nic...nie przejmowałem sie tym bo parkowałem w garażu, ale teraz

> garaż odpadł a problem pozostał, powoli zaczynam wierzyć że mam

> wersje bez syreny, silnik przekopany od odłu i z góry nawet

> błotniki za kołami odkręciłem..i echo...

Może to cię jakoś natchnie ,ale chyba bez ASIO sie nie obejdzie! oslabiony.gif

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

> Może to cię jakoś natchnie ,ale chyba bez ASIO sie nie obejdzie!

> jakiś tekst

Hehe to mnie tekst pocieszył z tym ASO, ale napisałem na priva do tego gostka z Gliwic ( to nie daleko) może pomoże....

Napisano

> Hehe to mnie tekst pocieszył z tym ASO, ale napisałem na priva do

> tego gostka z Gliwic ( to nie daleko) może pomoże....

To powodzenia i daj cynk jak załatwisz ! ok.gif20.GIF

Napisano

> Hehe to mnie tekst pocieszył z tym ASO, ale napisałem na priva do

> tego gostka z Gliwic ( to nie daleko) może pomoże....

Po pierwsze primo - nie jestem "gostkiem" - dla zaprzyjaźnionych kącikowiczów jestem Piotr.

Po drugie secundo- nie bądź leniem i rusz łaskawie 4 koła do kogoś kto to zobaczy i zweryfikuje co Ci tam w ogóle wsadzono i co to w ogóle jest co odmówiło współpracy.

Montowano tam więcej możliwych modeli urządzeń niż możliwych modeli opon w Stilonie - nikt nie zgadnie co akurat tam masz.

Po trzecie tercio masz rzut beretem do gościa w Rudzie Śląskiej (Marek - bardzo fajny i konkretny człowiek) ma warsztat na Hallera a Ty piszesz, że ja mam Ci pomóc jak nawet nie zamierzasz się nigdzie wybierać i zadajesz tylko pytania na pw bez określenia czego(jakiego urządzenia) dotyczą.

Brzmi to później mniej więcej tak (fikcyjny cytat...) : Hej!

Mam problem z alarmem w Stilonie. Nie wiem co to za sprzęt, nie znam się na tym. Miał działać, nie działa - powiedz mi gostek co to może być bo ja już sam nie wiem a musze to sam naprawić...

Co można poradzić na takie pytania?

Prędzej utrafisz odpowiedź u wróżki niż gdziekolwiek indziej.

Jak naprawde będziesz chciał coś z tym zrobić to zainwestuj trochę chęci i podjedź do Marka w Rudzie Śląskiej (masz najbliżej), lub do mnie do Gliwic to na pewno przywrócimy to do życia. Ale zapomnij Kolego o korespondencyjnym naprawianiu czegokolwiek, bo tak nic nie zrobisz....

Pozdrawiam.

Napisano

Hej!

> Mam problem z alarmem w Stilonie. Nie wiem co to za sprzęt, nie znam

> się na tym. Miał działać, nie działa - powiedz mi gostek co to

> może być bo ja już sam nie wiem a musze to sam naprawić...

hehe.gifhehe.gif w takich przypadkach pomaga: wosk lany na wode oraz fusy po kawie.... ok.gif

Napisano
  • Autor

Na Hallera, oki, tylko jakbyś podał numer domku albo nazwę warsztatu? To u nas taka troszkę długa ulica, a na samym placyku z huty Pokój jest chyba ze 50 firm...Nie rozpisałem się za bardzo na temacik alarmu bo gostek ze podobnym problemem cytowanym wyżej tez o tym nie wspominał a przypisano mu alarm meta system, pytałem więc na privie czy mu pomogłeś bo z cytowanego wątku można odnieść wrażenie że miał do Ciebie przyjechać....aha i sorki za "gostka" 20.GIF

Napisano

> ....aha i

> sorki za "gostka"

Spoko, aż taki obrażalski nie jestem.

Link na ich stronę wysyłałem Koledze wczoraj na pw i dziś ponownie, tu nie załączam, aby nie robić natrętnej reklamy. Jeżeli wczorajsza wiadomość prywatna nie doszła, to dzisiejsza musi.

Nie chciało mi się przepisywać tych wszystkich numerów, maili, gadu-gadu, i innych numerów z obuwiem włącznie bo wszystko jest na ich stronie.

Co do samego alarmu to nawet jeśli to wspomniana Meta to i tak występowały różne kształtem syreny od owalnych do płaskich w zależności od wersji - temat rzeka.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.