Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TID... co i jak?

Featured Replies

Napisano

To znowu ja.... trochę grzebania w szukajce nie przyniosło mi rezultatów więc nowy post....

Jak w TID-dzie (dzielony na trzy okna... godzina, data, temp.) przyciskam dwa przyciski na raz i pokazuje mi się po jakimś czasie takie cuś... F 12, F 96 albo 95 już nie kojarzę zbytnio i F 169... później leci ile km/h i następnie zapalają się wszystkie pola..... o co w tym chodzi.... i dodam że chyba mam coś z TIDem nie tak bo temp pokazuje mi czasem same krechy --.-°C.... a po jakimś czasie różne temperatury (nie realne) bo pokazuje mi zazwyczaj coś w granicach 65°C...

Co oznaczają te F z cyframi i czemu taka temp. niby jest... czyżby czujnik temp. gdzieś z błotnika przeskoczył ?

I pytanie gratisowe... Nie mam oznaczeń ani żadnych znaczków na tylnej klapie.. znaczy że bity ?

Napisano

f-costam costam to poprostu bledy tida, nie mylic z bledami kompa! padniety masz najprawdopodobniej czujnik temp albo wiazke

co do braku oznaczen to ja tez nie mam bo zdiolem a bity w tylek nie byl 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki... a gdzie biegnie wiązka do czujnika temperatury abym mógl po kablu iść i znaleźć gdzie on tam zwarcia robi...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.