Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozmiar głośnikow

Featured Replies

Napisano

Panowie jaki jest rozmiar glosnikow w eFce 5d hb? w szukajcie nic nie znalazlem crazy.gif chodzi o tył

Napisano

Z przodu są 16,5 cm, a z tyłu 13 cm.

W sedanie 16,5-17 z tyłu wchodzą.

Napisano
  • Autor

> Z przodu są 16,5 cm, a z tyłu 13 cm.

> W sedanie 16,5-17 z tyłu wchodzą.

dzieki wielkie 20.GIFsmile.gif

Napisano

Przód 16,5 cm wchodza pioneery 17 cm ale uwaga nie moga byc głębsze niz 56mm bo ci sie szyba nie opusci w drzwiach do konca- zatrzyma sie na magnesie głosnika.

Napisano

O właśnie ... nie chcąc rozpoczynać osobnego wątku na temat rozmiaru głośników podczepie się jeśli pozwolicie pod obceny. Pytanie w zasadzie jest takie samo jak w temacie z tą różnicą że tym razem chodzi o Corsę C...

Otóż ja w swojej Asterce chce założyć cokolwiek lepsze głośniczki i już osobny wątek na ten temat zakładałem i już w zasadzie wiem jakie chcę. Jednak wybrane modele to koszt ok 500zł. Nie chciałbym aż takiej kwot inwestować w swoją już b. leciwą Asterkę ale rodzice mają Corsę C i chciałbym aby ktoś z Was właściwie potwierdził moje przypuszczenia na temat wiekości głośników w przednich drzwiach. Mowa oczywiście o głośnikach mid-basowych...

Z góy dzięki za odp.

Pozdr.

Napisano

Było kiedyś, bo sam o to pytałem, ale nasi admini czystkę zrobili i pooooszłooo.

A tak przy okazji, jakby ktoś szukał w kombi przód i tył jest taki sam czyli 16,5 cm, takie samo mocowanie jest na przodzie i na tyle.

Zalecam wypełnienie czymś klapy aby dźwięk był lepszy.

Napisano

Eeee no to jak miałem to znaleźćjak admini czystkę zrobili ... No dobrze ale mnie nie interesują tyły tylko wo obu przypadkach jest to przód... Jakieś konkrety poproszę tak / nie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.