Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sie wczoraj zaskoczylem...odpalil sie i...zgasł. ki diabeł?

Featured Replies

Napisano

Wczoraj moja Bravka zaskoczyla mnie czyms nowym. Moze bedzie tu jakis szpecu ktory mi powie co sie stalo. Do tej pory cos takiego jeszcze mi sie an i razu nie zdarzylo. Otoz... wieczorkiem normalnie go odpalilem na zimnym silniku i pojechalem do znajomkow jakies 10 km od domku. U nich posiedzialem jakies 40 minutek wiec tak naprawde autko nie zdazylo nawet sie zbytnio ochlodzic...po tych 40 minutach schodze do autka, siadam, przekrecam kluczyk w stacyjce... silniczek zaskoczyl jak zwykle od pierwszego obrotu rozrusznika..po czym od razu zgasl.....

No coz ja duze oczy..i po raz drugi, tym razem lekko naciskajac pedal gazu ..znowu odpalil bez problemu od pierwszego szturchniecia, ale jak noge z gazu sciagnalem to od razu zgasl....

Do domu dojechalem hamujac recznym i noznie trzymajac go na obrotach.Gdy podjechalem pod domek i puscilem wreszcie pedal gazu zeby sprawdzic czy sie wylaczy sam znow to obroty spadly do jakichs 500..chwile poplywal..potem 800..700.. i jakos trzymal.Zgasilem.. odpalilem po chwili..znow poplywal na ok 500 i zgasl. Jako ze bylo pozno i nie chcialem sie juz stresowac polazlem do domu.

Dzis rano z dusza na ramieniu wsiadlem... odaplilem na zimnym silniczku i... odpalil jak zwykle od pierwszego razui bez zadnych przebojow.. od razu na 1200 obrotow i potempowolutku sobie na 800 z czasem rozgrzewania opuscil. w ciagu dnia probowalempare razy na cieplym go gasic i odpalac ale nie robil takich jaj jak wczoraj.

Tak wiec po tym elaboracie pytanie... co to moze byc? komputer zglupial na chwilke? bo gdyby to byl krokowy to chyba by tak tez dzis robil? przydalaby sie jakas rady znawcy.. czy totakie sobie "widzi misie" mojego bravolota czy szykowac sie juz na jakas naprawe (tymbardziej ze za 2 tyg planuje podroz na drugi koniec polski i glupio by bylo zeby mi padl wozik w polowie drogi). nie wiem moze pojechac do aso i podkompa podlaczyc? no chyba ze ktos z trojmiasta ma mozliwosc podpiecia kompa pod moj wozik to z mila checia i z zimnym piwkiem do niego podjade smile.gif

• 4 tygodnie później...
Napisano

Strzelił focha... Może ziewał i mucha się zadławił...

nie panikuj...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.