Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kłopoty z rozrusznikiem

Featured Replies

Napisano

Witam, mam kłopoty z rozruchem samochodu, ostatnio pojeździłem trochę po mieście i co chwilkę gasiłem i zapalałem samochód i w końcu nie odpaliłem, rozrusznik kręcił bardzo wolno tak jakby padł akumulator postał 3-4 godzinki i bez problemu odpaliłem a w sobote problem się powtórzył, moje spostrzeżenia są takie że kłopoty z rozruchem zaczynają się wtedy gdy samochód jest nagrzany co o tym sądzicie o co może w tym chodzić ? pozdrawiam kaleb

Napisano
  • Autor

> zapraszam do lektury

no i dziękuje smile.gif jeszcze jedno pytanie kiedyś miałem poldka i wymianę tulei i szczotek rozrusznika opanowalem do perfekcji czy w Bravie jest podobnie i czy sobie z tym poradzę?

Napisano
  • Autor

Sorki że tak zawracam głowę ale jeszcze jedno pytanie: czy tuleje można kupić bez problemu ? bo w polonezie były nominalne i takie na "szlif" do rozwiercania czy tutaj jest podobnie? a jeśli tak to czy tuleje i szczotki kupie w każdym sklepie motoryzacyjnym?

Napisano

bez problemu zakupisz potrzebne części w sklepie

Napisano
  • Autor

to jeszcze raz ja, kupiłem tulejki i zacząłem wymianę ale jak Wy to robiliście bo ja jak wsadziłem tulejkę w obudowe rozrusznika później wkładałem w nią ten wałek to tulejka pękała więc wsadziłem tulejkę na ten wałek i póxniej z wałkiem w obudowe i mam nadzieję że jest ok, co Wy na to ? i drugi problem mam taki jak wyciągneliście starą tulejke z drugiej strony rozrusznika tzn z tej z której niemożna jej wybić bo jest ścianka obudowy? bede musiał wyjąc jeszcze raz rozrusznik i chce już to zrobić tak jak ma być.

Napisano

> to jeszcze raz ja, kupiłem tulejki i zacząłem wymianę ale jak Wy to

> robiliście bo ja jak wsadziłem tulejkę w obudowe rozrusznika

> później wkładałem w nią ten wałek to tulejka pękała więc

> wsadziłem tulejkę na ten wałek i póxniej z wałkiem w obudowe i

> mam nadzieję że jest ok, co Wy na to ?

OK

>i drugi problem mam taki

> jak wyciągneliście starą tulejke z drugiej strony rozrusznika

> tzn z tej z której niemożna jej wybić bo jest ścianka obudowy?

> b

Kolego ja to zrobiłem tak ze naciąłem tą obudowe brzeszczotem i cienkim śrubokrętem wystukałem, a dziure po brzeczocie zakleiłem poxipol'em - mniej wiecej od listopada działa do dzis dzien. Ponoć dało by sie czyms ostrym normalnie przecharatac samą tulejke i po kawałeczku ją wycjać.

pisałem kiedys jak to wymieniac to poszukaj z moich postach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.