Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Golf 4 tdi] regeneracja alternatora

Featured Replies

Napisano

albo wymiana sprzęgiełka przy alternatorze

ile może kosztować? zdaje regenracja egzamin i warto wydawać na regenerację czy szukać używki albo przygotować się na zakup nowego hmm.gif

a pojechałem tylko wymienić żarówkę, akurat był poprzedni właściciel i wozidło po półrocznym użytkowaniu chwaliłem sciana.gif , i wykrakałem zlosnik.gif

Napisano

> albo wymiana sprzęgiełka przy alternatorze

> ile może kosztować?

W W-wie nie ASO, ale specjalizacja na VAGi - 250 zł brutto z FV i wymianą. wink.gif

Napisano

> W W-wie nie ASO, ale specjalizacja na VAGi - 250 zł brutto z FV i

> wymianą.

Gdzie cfaniaczek.gif

Napisano

> dzięki

Tylko jakbys jechał Alejami od strony Pruszkowa, to lepiej skręcić w lewo na rondku, zamiast tunelu.

W przeciwnym razie lądujesz za tunelem na lewym pasie i masz kilkadziesiat metrów na przeskoczenie na skrajny prawy i skręt do nich - raz pojechałem i było lekko hardcorowo... biglaugh.gif

Napisano

> Tylko jakbys jechał Alejami od strony Pruszkowa, to lepiej skręcić w

> lewo na rondku, zamiast tunelu.

> W przeciwnym razie lądujesz za tunelem na lewym pasie i masz

> kilkadziesiat metrów na przeskoczenie na skrajny prawy i skręt

> do nich - raz pojechałem i było lekko hardcorowo...

Nnno nie wiem czy będę jechał...

jakiś tekst

cytat dla niezalogowanych:

Quote:

Stanowczo nie polecam!!!!!!!!!!

Nie dośc że paratcze to jeszcze bezczelni kolesie....

Korzystałem z ich usług czasami, bo wyrabiali sie w jeden dzień, pomimo ogromnego natłoku samochodów jakie ludziska im podrzucają...

Cięgle co po nich trzeba było poprawiać, albo coś niedokręcone albo przelane ponad normę...

Ostatnio przegieli - podczas czyszczenie turbiny poważnie pogieli mi sztangę.... ale oczywiście tego nie zauwazyli bo to taki szczególik był....i przez kolejny dzień próbowali wyregulowac mi turbo... kox

Samochody robią na zasadzie spychologii (bo sporo tego tam ciągle mają) , zrobią dokładnie to o co sie ich prosi ale jak sie przy okazji coś innego zrypie to mają to gdzieś...

Zawsze im dokładnie wszystko opisywałem na papierze, dużą czcionką shocked co mają zrobić i jakie są objawy, żeby wszystko sprawdzili, i zawsze kończyło sie tylko na zrobieniu tej jednej rzeczy, olewając resztę (ale mi wmawiali że reszte też sprawdzali sex) ...

A dlaczego bezczelnych ??? - bo jak miałem tą akcję z turbiną i dzwoniłem potem z reklamacjami to mi koleś powiedział że kazałem im tylko wyczyścić turbinę!!! A rozpisałem się na całą stronę co powinni sprawdzić w doładowaniu, i uważałem że to kwestia turbiny...Ale żeby jakiś dureń to jeszce przeczytał to by super było... wallbash

Jak sie okazało co mi zrobili z turbiną, to sie nawet zastanawiałem nad użyciem UOK, ale nie chce mi sie nawet na nich patrzeć...

Podsumowująć - pomimo dobrej reklamy i pozorów fachowości - omijać ich z daleka!!!!!!!!!!!!!!!! thumbdown

Quote:

Ja też nie polecam wizyty w tym pseudo serwisie vw.Pojechałem tam wymienić olej ponieważ zaświeciła mi się kontrolka,że mam za niski poziom oleju.Po zmianie okazało się ,że ta kontrolka śieci się nadal.Gościu powiedział,że zgaśnie po przejechaniu kilku km.przejechałem ze sto i nic dalej się świeci.Będę zmuszony pojechać do innego seriwsu,żeby ją wykasować.Za wymianę skasowali 300 zeta i jakie było zdziwienie gościa jak poprosiłem o fakturę.Nie umiał jej wypisać i kazał podjechać w poniedziałek bo wtedy będzie ktoś kto to potrafi.Nie polecam nikomu tego warsztatu.

Dobrą opinię ma za to [Piastów koło Warszawy] Filipowski S.C., Reymonta 17 i chyba tam pojadę na wymianę oleju, tarcz i klocków, a później również rozrządu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.