Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mały problem z UNem

Featured Replies

Napisano

Wiec jak jade samochodem i przyspieszam np. na 3 to na 1 lub 2 sekundy robi sie tak jak by na swiece przestalo dochodzic zasilanie objawia sie to szarpnieciem i znowu jade normalnie jezdze na LPG mam gaznik i nie mam komputera smile.gif co to moze byc w czym przyczyna moze byc!

Napisano

Powietrza?

Napisano
  • Autor

> Powietrza?

Myslisz ze by wymienic filtr powietrza juz rok nie zmienialem bo zapomnialem zaczelo sie to robic jakies 3 miechy temu blush.gif

Napisano

Imho - albo bedize cos z powietrzem, albo z mieszanka, zbyt mala ilosc gazu, dopiero jak dasz konkretnie w palnik to zaskoczy.

Napisano
  • Autor

wymienie filtr i zobacze co bedzie dalej jak nie pomoze to sie zalamie cos mi ten rok pechowo sie zaczoł !! jak nie hamulce to silnk i sterownik zamka C padł !!!!!!!!! buu.gif

Napisano

A wiesz jaka jest na to odpowiedz - Uno marki Fiat jest produktem wloskim, we wloszech panuej zupelnie inny klimat i temparetuty,

Moze sie to wydac dosc smieszne, ale ja zauwazyme ze spora czesc takich nietypowych problemow z uno przypada na okrez zimowy.

Sam to przezywalem, jak nie centralka, to zapadka zamka, slabe nagrzewanie, duze spalanie itp itd.

Napisano

najprawdopodobnie zly sklad mieszanki. sprawdz filtr powietrza i swiece

Napisano
  • Autor

stawiam ze to filtr bo zapomnialem o nim smile.gif swiece sa narazie ok ale zmieniam na wiosne na NGK narazie mam Bosch'a!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.