Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam serdecznie i prosze o fachowe i szczere opinie!

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich serednie!! bo.. jestem tu nowym

Smigam (i smigalem juz przed 5 laty) sobie Golfem II D '87- wiadomo - elegancko spokojnie.

No ale przyszedl czas ze kaski nieco wiecej jest a i rodzina sie powiekszyla, a i na wiosne sie ma powiekszyc ....

A tenze Golfik to 3 drzwi posiada..

No i teraz!! Zanojmy dobry, mechanik ma do sprzedania Golfa III TDi z klima rok 97. Sprowadzony przez niego przy przebiegu 130 tys rok temu. Zonka jego tym jezdzila sobie przez roczek. Zrobila 10 tys. Jest do sprzedania. Zrobione wszystko na zicher!! Czlek z niego uczciwy i pracowity, szczery. Ja mu wierze. Robil mi prawie wszystko przy tym moim Golfie i super wszystko hulalo przy malym wkladzie. Blacha super, bez wypadku najmniejszego.

Jest do sprzedania a zrobione wszystk na zicher. Rozdrzad, klocki, tarcze, klima sprawna, olej wlasnie zmieiony, filtry nowe. Wsiasc i jezdzic. Bez wkladu. Ja mu wierze.

I teraz: ile to jest warte???

Bo mowi ze 20 tys za to chce. No i mam klina... i mysle i mysle...

Twierdzi, ze jak nie sprzeda to zostanie po staremu. Zona bedzie jezdzic. Wiec albo ja to kupie albo zostanie po staremu.

Patrzac tak po cenach, to troche duzo. Z drugiej strony juz jakis czas sie rozgladam za wozem w tej okolicy cenowej (20 tys to gora) i wszedzie cos trzeba dolozyc i wychodzi w tej okolicy, a nie wiadomo i le trzeba bedzie dolozyc za chwile....?

pytanie drugie: Brac??

acha, wersja combi. Pasowuje mi choc "linia" sie zonie nie podoba, ale do przejscia..

Brac?

Dzieki za rzeczowe rady

Napisano

> Juz kupilem!!!

Cena nie jest wygórowana, przebieg bardzo mały (jeżeli prawdziwy tongue.gif). W sumie, jeżeli jest w bardzo dobrym stanie to gratuluję zakupu. Faktycznie linia Varianta nie zachwyca (głównie dlatego je ciężej sprzedać). Jaki ma silnik?

Napisano

> Bo mowi ze 20 tys za to chce.

pad.gif ile!?!?!?!

Napisano

TZn ja ci powiem tak: dobrze kuować samochód który sie zna i wie sie jak jest użytkowany na codzień zwłaszcza że mówisz że wsio na tip top. To co napisałeś to wszystko zachęca , fajny silnik fajny rok i stan.

Tylko cena jak na ten rok ciut przesadzona, ale jak ci nie szkoda dołożyc i chcesz mieć pewne auto to bierz twó wybór ja bym sie targował smirk.gif

Napisano

Z cena faktycznie koleś lekko przesadził - ale jesli ma wszystko porobione to moze i warto. Jesli nie chciał zejsc z ceny to trzeba było wytargowac jakis solindny rabat na np 2 lata na robocizne. Skoro jest w idealnym stanie to ten znajomy powinien bez problemu sie zgodzic - a dla Ciebie to zawsze coś extra;)

Pozdrawiam

Napisano

> Dzieki piekne za rady

> Juz kupilem!!!

Do ilu stargowałeś?

Napisano
  • Autor

> Do ilu stargowałeś?

Wytargowałem: 3 tys dopłace po sprzedaży mego staruszka i zmiane oleju po przebiegu gratis. Olej i filtr też. Mało

Napisano

> Wytargowałem: 3 tys dopłace po sprzedaży mego staruszka i zmiane

> oleju po przebiegu gratis. Olej i filtr też. Mało

waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.