Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ciesze sie, ze zyje

Featured Replies

Napisano

Z dniem wczorajszym przezylem (cale szczescie) przykre doswiadczenie. Jadac skuterkiem mojej serce.gif zostalem zepchniety autem. Samochod przejechal ode mnie z duza predkoscia o doslowanie kilka cm ...nie 15, nie 10cm, a doslownie o grubosc wlosa. Ruszylem w poscig za kolesiem - okazalo sie, ze 300m dalej mieszka wiec tam tez sie zatrzymel. Bylo klotnia.gif pozniej wezwalem policje ale ta w niczym mi nie pomogla. Mieliscie juz taki przypadek ? Co wtedy zrobic ? Przy okazji koles jakis psychopata - rzucil sie pozniej na mnie ale odbieglem bo kto wie czy mimo unikniecia kolizji nie bylbym poszkodowany w inny sposob crazy.gif

Moze samosad ? cfaniaczek.gif

Napisano

> Z dniem wczorajszym przezylem (cale szczescie) przykre doswiadczenie.

> Jadac skuterkiem mojej zostalem zepchniety autem. Samochod

> przejechal ode mnie z duza predkoscia o doslowanie kilka cm

> ...nie 15, nie 10cm, a doslownie o grubosc wlosa. Ruszylem w

> poscig za kolesiem - okazalo sie, ze 300m dalej mieszka wiec tam

> tez sie zatrzymel. Bylo pozniej wezwalem policje ale ta w

> niczym mi nie pomogla. Mieliscie juz taki przypadek ? Co wtedy

> zrobic ? Przy okazji koles jakis psychopata - rzucil sie pozniej

> na mnie ale odbieglem bo kto wie czy mimo unikniecia kolizji nie

> bylbym poszkodowany w inny sposob

> Moze samosad ?

Samosad to ostatecznosc grinser006.gif

Mysle ze policja poleciala w h%^a bo powinni chyba skierowac sprawe do sadu grodzkiego. Ale nie jestem pewien grinser006.gif

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Odradzili poniewaz bylem bez swiadka + nie doszlo do kolizji...

Napisano

> Odradzili poniewaz bylem bez swiadka + nie doszlo do kolizji...

No tak prawda jest taka ze trudon by bylo cos wywalczyc, jednak mi sie wydaje ze odradzili bo nie chcialo im sie pisac wniosku grinser006.gif

Napisano

Takie same przeżycia mają rowerzyści pad.gif Kiedyś o mały włos a został bym rozjechany przez przegubowego Ikarusa,którego kierowcy zachciało się mnie wyprzedzać tuż przed skrzyżowaniem.Jak ktoś urodził się idiotą screwy.gif to niestety zostanie nim do końca życia.Ja jak stoje samochodem przed sygnalizacją świetlną to zawsze staram się wygospodarować te kilkadziesiąt cm miejsca dla ew. kierowcy jednośladu który może się pojawić na drodze.

Napisano

oficjalnie nic nie wywalczysz..ale zawsze niechcący może mu sie wylac np na maskę rozpuszczalnik nitro czy nieszczęśliwie wjedzie wszystkimi czterema kołami na nóż i zniszczy opasanie...

soory, ale czasami jedynie takie metody przychodzą mi do głowy, jak widzę bezmózgów, przy których forrest to ajnsztajn ... sick.gif

Napisano

jak po ryju dostanie to bedzie ze motocyklisci to nie dość, że dawcy nerek to i wandale.

jak nie dostanie to też źle.

Trzeba uważać niestety.

mnie na trasie gość zepchnął kiedys na pobocze.

jechałem sobie grzecznie motocyklem na mazury a z naprzeciwka jakis gosc w szerokim wyprzedał cosik i ani myslał zjechać czy zaprzestać wyprzedzania.

Napisano

a co może Policja zrobić jak nie masz świadka ? dwie wersje i któremu uwierzyć niestety tak to jest

samosądu tez nie polecam bo wyjdzie Ci tylko na złe to

niestety zeby zacisnąc pas do góry a następnym razem przejechać czym ostrym po boku i jak sie będzie kłócił to powiedzięc ze nieostrożnie wymijał i sam sie porysował 893goodvibes.gifwink.gif

Napisano

takie przypadki zdarzały mi sie raczej na rowerze, wtredy czasem udało mi sie wystawić buta (w butach na rower mam metalowe kolce) sam sobie uszkadzał w ten sposób błotnik ale to było kiedys ....

motocyklem poruszam się tak zeby nikt nie jechał ze mna równolegle na jednym pasie ruchu

gdybyś chciał sie wywalić przy takim zdarzeniu to jak nie ma sladu na aucie sprawcy, wtedy to Twoja wina

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.