Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktoredy poprowadzic kabel z komory silnika do wzmacniacza

Featured Replies

Napisano

Witajcie, od niedlugiego czasu 1-2 miesiace jestem uzytkownikiem Fiata Stilo po przejsciu z Seicento. Duzo wieksze tu skomplikowanie i ciasnota w komorze silnika. Pytanie moje brzmi ktoredy najlepiej poprowadzic kabel z akumulatora do bagaznika, chodzi mi o grubasa z bezpiecznikiem, minusa sobie gdzies w bagazniku znajde. Tylko ktoredy sie przedostac do kabiny albo gdzies blotnikiem czy jak ?? niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Witam

> Witamy się o tutaj

> Coś w temacie:

> jakiś tekst 1

> jakiś tekst 2

> jakiś tekst 3

> jakiś tekst 4

Dzieki za podpowiedzi. Rzadko tu wchodze, jedynie kiedy cos potrzebuje sie dowiedziec bo niema czasu z reguly. No ale juz wiem co i jak wiec pora bedzie dzialac z wzmacholem i skrzynka, no a potem czas przyjdzie na zawieszenie, to znowu zagladne po pomoc. Dzieki wielkie piwo.gif

Napisano
  • Autor

A jeszcze zapytam zeby za dlugo nie szukac w aucie, moze ma ktos fotke w ktorym miejscu jest ta zaslepka po prawej stronie za schowkiem zeby dostac sie do silnika ?? albo na jakies fotce mi to zaznaczy smile.gif

Napisano

> A jeszcze zapytam zeby za dlugo nie szukac w aucie, moze ma ktos

> fotke w ktorym miejscu jest ta zaslepka po prawej stronie za

> schowkiem zeby dostac sie do silnika ?? albo na jakies fotce mi

> to zaznaczy

za schowkiem pasazera musisz odgiąć wykładzine i to całe grube wygłuszenie. Wtedy zobaczysz. Mozna tez sprobować od strony komory silnika, tak troche powtzej alternatora. O ile dobrze pamiętam to wyciszenie na ścianie grodziowej w komorze silnika jest chyba jakoś łączone w tamtej okolicy, jak odchylisz będzie widać. U mnie przez tą zaślepke szly juz jakieś oryginalne kable.

Napisano

a tak przy okazji to czymozna podlaczyc wzmacniacz pod tylnie glosniki nie odlaczajac ich od radia?tak zeby graly wszystkie 6 w srodkuauta i skrzynia w bagazniku i tak zeby nie przerabiac radia a wszystko gralo i nic sie nie spalilo?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.