Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

oswietlenie tyl punto FR

Featured Replies

Napisano

Mialem zamiesci fr to jest: wszytko sprowadza sie do zakupu ( przepraszam za zdjecie z gory, cos mi sie przestawilo w aparacie smile.gif

275391871-4.JPG

To kierunkowskaz boczny z SC.

Demontaz plastików do przeciagniecia kabli od przedniej sufitowki. Uwaga na bolce wystajace z tych plastikow, przedni wyciagac do gory platik, drugi bolec w tym kolo drzwi tylnych urwalem i musialem sklejac wiec sie nie bede sie chwalil foto.

275391871-2.JPG

Lampka sufitowa wyglada mniej wiecej tak smile.gifu mnie plontanina kabli gdyz 1.alarm 2.normalne kabelki 3.moje/Niebieski i brązowy kabel/ Ogolnie slabo widac co gdzie idzie z kablekami, ale najprosciej zrobic sobie 2 kableki + zarowka i przetestowac co do czego isc powinno( najlepszy patent i najprostrzy mozna skorzystac z naszej lampeczki testujac jak ma sie palic i gdzie podlaczyc kable).

275391871-1.JPG

A oto miejsce spoczynku lampeczki:

275391871-3.jpg

Trza jeszcze zaadaptowac te zaslepke pod lampke ja zrobilem to wyjatkowo nieladnie lutownica ale i tak nie widac jak zobaczycie na nastepnym wiec nie mam wyrzutow sumienia smile.gif

275391871-6.jpg

Tak to wyglada jak sie wsadzi w dziure smile.gif

275391871-8.jpg

Z tylu wyglada to tak:/znowu cos z ostroscia zrobilem frown.gif /

275391871-7.jpg

Przeciagami kabelki wiadoma droga/ lampka sufitka po slupku bocznym za uszczelka od drzwi i progami do bagaznika pozniej slupkiem po odkreceniu platikow do gory/

275391871-5.JPG

Podlaczamy do naszel lampki ( wszytko pasuje nawet tyl naszej lampki wchodzi w jak by specjalne smile.gif wyciecie w blasze gdyz znajduja sie tam sróby od lampy tylnej auta )

275391871-9.jpg

A calosc wyglada juz na miejscu tak :

275391871-oswietlenie.jpg

Dorzucilem na koniec jeszcze takie cus dwupolozeniowy 6A wl/wyl co by nie za kazdym razem sie palily z tylu lampki tylko byly tez na zyczenie wylaczane szczegolnie ze ida na jednym kablu z moja lampka w bagazniku ktora to nie musi sie niepotzrebnie tam palic,Przelacznik umiescilem nad wajcha otwierajaca bagaznik niestety nie przymiezylem i leciutko zawadza buu.gif

275391871-10.jpg

A ta bagaznikowa ktora sam tez musialem dodac bo fiat nie wpadl na ten pomysl wyglada tak:

275391871-11.jpg

Przy robieniu tej symetrycznej lampki z drugiej strony, jesli ktos bedzie chial moim sposobem to robic, zwrocie uwage na symetrycznosc otworu .

Napisano

> Mialem zamiesci fr to jest: wszytko sprowadza sie do zakupu (

> przepraszam za zdjecie z gory cos mi sie przestawilo w aparacie

Chyba bedziesz jeszcze raz robił foteczki, bo nic nie widać.

hehe.gif

Co to jest na tej pierwszej fotce ?

Napisano

> Chyba bedziesz jeszcze raz robił foteczki, bo nic nie widać.

> Co to jest na tym pierwszej fotce ?

Kierunkowskaz boczny z SC ok.gif

Napisano
  • Autor

Sorrki przeoczylem napisac co to ale juz edytowalem smile.gif

Napisano

Fajna FR tylko zdjecia nie teges...Moze pomogloby jakbys wlaczyl na aparacie fcje Makro...robiles je z bardzo bliska wiec moze dlatego nie mogles zlapac ostrosci... hmm.gif

Napisano
  • Autor

No wiem, niestety nie moj aparat byl i tak wszylo jak wyszlo frown.gif

Napisano

fajne mazy zlosnik.gif

a fotki trzebabylo przekonwertowac do 800x600 bo sie ciezko tak oglada ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.