Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczka przednia nie działa

Featured Replies

Napisano

znalazłam na 'szukajce' zdjęcia wraz z opisem, mam pytanie czy ktoś pamięta (bo był to dość dawno): jakim wiertłem rozwiercane były otwory i jaki gwintownik -rozmiar bow.gif

Napisano

> znalazłam na 'szukajce' zdjęcia wraz z opisem, mam pytanie czy ktoś

> pamięta (bo był to dość dawno): jakim wiertłem rozwiercane były

> otwory i jaki gwintownik -rozmiar

mam ten sam problem.. czy mechanizm wycieraczek jest dostepny tylko w calości z silnikiem? co w tej sytuacji zrobic? rozwiercic, nagwintowac i skrecic sruba, czy tak?

-----------------------------------------------------------------

"ZŁOTA STRZAŁA" PUNTO 2 DYNAMIC 1,2 8V

... ZACZYNA MNIE WKURZAĆ... mad.gif

Napisano
  • Autor

> mam ten sam problem.. czy mechanizm wycieraczek jest dostepny tylko w

> calości z silnikiem? co w tej sytuacji zrobic? rozwiercic,

> nagwintowac i skrecic sruba, czy tak?

niestety nie można kupić oddzielnie w sprzedaży jest tylko komplet z silniczkiem za około 714 zł, kiedys o tym pisał i robił zdjęcia sportingII, jakim wiertłem nie wiem icon_rolleyes.gif i chyba nikt nie pamięta frown.gif

Napisano

Jak mi się popsuło to nie nawierałem - poprostu dopasowałem podkładkę a następnie rozklepałem tak podstawkę zeby podkładka nie wyskoczyła i tak już jeżdże ponad rok - fakt od czsu do czsu daję trochę towotu żeby się nic nie zatarło - działa bez nawiercania.

Napisano
  • Autor

nie do końca tak jest, jedno udało się tak ale to przy silniczku nie ma miejsca i trzeba tam nawiercić i zagwintować

Napisano

> Jak mi się popsuło to nie nawierałem - poprostu dopasowałem

> podkładkę a następnie rozklepałem tak podstawkę zeby podkładka

> nie wyskoczyła i tak już jeżdże ponad rok - fakt od czsu do czsu

> daję trochę towotu żeby się nic nie zatarło - działa bez

> nawiercania.

Ja mam inny sposób. Na cięgno które jest z otworem nawinałem dookoła drucik (zmniejszajac otwor). Nastepnie przecisnałem te ciegno z kulka (było ciezko) i juz dwa latka smigam. Nawet bez smarowania. Nie musiałem nawet sciagac mechanizmu wycieraczek

Napisano

Miałem podobny problem. Po zdemontowaniu całego mechanizmu nawierciłem na wylot wiertłem 3,2 pod gwint M4, nagwintowałem i po ustaleniu podkładkami miedzianymi "luzu" skręciłem śrubką M4 zakładając nakrętkę samokontrującą jako zabezpieczenie.

Napisano

Do dziś miałem ten problem,pierwszy raz myślałem ze nakładajać izolację termokurczliwą, zacisnie sie i nie spadnie- bład, spadało. A dziś uwzględniając profil- naciagnąłem uszczelkę gumową, typu o-ring. Szarpałem, wygląda ze jest OK, po zimie okresie próby (mrozy) powiem czy warto było. Aha, naprawa nie wymaga ściągania, rozbierania niczego. Najlepszym rozwiazaniem było by rozwiercenie wporzek, pwłożeie podkłądki i przęłożenie przez dziurkę drucika(zabezpieczenia ) przeciwko wypadnieęciu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.