Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drzwi kierowcy

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam taki problem, a mianowicie. Z okolic drzwi kierowcy bądź ich okolic bardziej z przodu dochodzą dziwne odgłosy. Przy przejeżdżaniu przez nierówność z prędkością ok 40km/h słychać jakby coś podskakiwało w tych okolicach. Czy jest możliwe aby poluzował się jakiś element ( prowadnica bądź coś innego) i dawał w/w objawy. Ruszając drzwiami na boki jest cisza, ale może to były płynne ruchy a nie w przypadku najechania na nierówność. Może ktoś miał coś takiego lub podobnego byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.

Napisano

akustyka stilo jest przedziwna, to niekoniecznie musi byc w drzwiach, sprawdz pod siedzeniem w schowku, jak masz, w schowkach deski rozdzielczej, bagażniku, popielniczce.

Napisano
  • Autor

Wszędzie pusto jedynie trójkąt w bagażniku ale zawinięty w koc.

Natomiast ten odgłos jest słyszalny praktycznie ze strony kierowcy. Żona prowadziła i słyszała ja natomiast siedząc z tyłu już nie bardzo. Jadąc odwrotnie to ja prowadząc słyszałem a żona z tyłu nie.

Napisano

mnie dzisiaj coś łomotało... i brzmiało nader parszywie niczym złamany kawał żelastwa np wahacz ... a okazało sie ze tylna kanapa po ostatnim transporcie nie zaskoczyła na skobel i dudniło po całym wozie wink.gif

Napisano
  • Autor

Kanapa też zprawdzona siedzi w zatrzakach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.