Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Termostat + czujnik temp.

Featured Replies

Napisano

Koledzy mam problem z termostatem i czujnikiem temperatury. Z oględzin wynika, że mam termostat z jednym czujnikiem a czujnik ma wtyczkę prostokątna trójprzewodową. Po spawdzeniu w eper wychodzi, że powinienem mieć czujnik jednoprzewodowy. Co jest grane?? Jaki mam czujnik kupić?? Jakiej firmy?? Czy może ma ktoś też czujnik z 3 przewodami i może mi powiedzieć jakiej firmy??

Napisano

mam trojprzewodowy Niestetyt nie wiem jakiej firmy. Zapewne to niezbyt odkrywcze ale jesli masz taka mozliwosc to najlepiej wymontuj stary i oblukaj z jakiej jest firmy, zaloz taki sam.

Napisano

> Koledzy mam problem z termostatem i czujnikiem temperatury. Z

Chcialem zapytac czemu czujnik tez wymieniasz, zastanawiam sie tez nad tym gdyz podejzewam u siebie przyczyne ustreki, która on powoduje, na zimnym silniku dluzej musze samochod krecic, podobno przez czujnik tem. moze to byc spowodowane..?

jaka cena takiego czujnika, jesli sie orientowales juz i czy mozna go oddzielnie kupic?

Napisano

A czy ty aby właściwy czujnik sprawdzałeś w eper, jedno przewodowy jest przynajmniej u mnie wkręcony w blok silnika i odpowiada za wsazanie temp. na wskazniku w zegarach, czujnik temp. dla ECU to ten z trzema przewodami i u mnie przynajmniej jest wkrecony w termostat,czyli są dwa ale nie wiem jak to wygląda przy innych silnikach,moze inaczej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.