Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie o naprawe głosników 6x9

Featured Replies

Napisano

witam...mam taki problem otóz w 1 głosniku jbl cs,ostatnio cos zaczeło mi charczec,a mianowicie zauwazyłem ze po odkreceniu tego głosniczka wysokotonowego, chyba dostał sie jakis paproch w okolice cewki..

wyglada to tak ze przy wychyleniu membrany cos chaczy(nawet gdy ruszam reka membrane przy wyłaczonym radyjku tzn wychylam ja do górnego połozeniu)....jest to jak przypuszczam jakies ziarenko pisaku lub czegos takiego...głosnik niejest spalony napewno,tylko teraz mam dylemat jak wyciagnac tegoz paprocha...

próbowałem odwrócic głosniki i dac na maxa radio aby samoistnie wyskoczyło i nic...

poradzcie cos...

pzdr

Napisano

mam ten sam problem zlosnik.gif w Infinity kappa 6x9 z tym ze u mnie to wpadly zdaje sie jakies opilki metalu frown.gif tym bardziej nie mam pomyslu jak to wyciagnac.

Napisano
  • Autor

> mam ten sam problem w Infinity kappa 6x9 z tym ze u mnie to wpadly

> zdaje sie jakies opilki metalu tym bardziej nie mam pomyslu jak

> to wyciagnac.

cholera wie jak to wydobyc...najgorsze jest to ze miałem je sprzedawac bo w bagazniku pojawił sie subb a teraz to niesprzedam bo nie wytne komus walca...

ma ktos jakis pomysł jak to oczyscic??

Napisano

ja tez mialem taki sam problem jak kolega w JBL 6x9 tylko ze ja glosniki sprzedalem (przed sprzedaza tego niebylo) a 2 dni po sprzedazy przyjezdza gosc do mnie i mowi mi ze cos mu harczy to sie zdziwilem i myslamem ze gosc sponiewieral glosniki i teraz chce je oddac a sprawdalismy u mnie przed sprzedaza i bylo wszystko ok no to wlaczylismy na radiu super bas i podglosilismy kakretnie w glosniku cos mocniej harknelo i po 5 sekundach zaczelo grac normalnie 893goodvibes.gif heh moze i Wy tak sprobojcie zlosnik.gif z tego co wiem to glosniki moga tak jeszcze harczec jak leza do gory nogami bo tak tez mi sie z innymi dzialo ale po podlaczeniu do radia i podgloszeniu mocniej tez przestawaly harczec

Napisano

Jak dobrze pamietam to ktos na 4um wczesniej napisal ze przy uzyciu osobnego magnesu i wprawnej reki da sie pozbyc tego ustrojstwa;) ... A inny pomysl... to hmm moze jakos na mokro(wilgotna szmatka) skoro to nie jest METAL...? Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.