Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotel pasażera - stolik

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś może przerabiał zwykły fotel na taki składający sie oparciem w kierunku przedniej szyby ?

Chciałbym przewozić długi przedmiot wewnątrz auta i uważam, że tak składający sie fotel by to ułatwił.

Interesują mnie wszystkie informacje z tym związane smile.gif

A może sie nie opłaca przerabiać, prościej będzie kupić używany oryginał do 5 dr (nowy pewnie jest drogi) - tylko kto ma taki do sprzedania lub zamiany ?

Napisano

niewiele ci to pomoze bo tylna kanapa na sztorc idzie. Wiozlem metalowe kątowniki 260cm wchodza pieknie.. gdy wyciagniesz przedni fotel i siedzisko tylnej kanapy icon_rolleyes.gif

Napisano

a co w takim przypadku robi komp w zaleznosci do poduch? wywala bledy? trzeba potem na examiner? confused.gif

Napisano
  • Autor

> niewiele ci to pomoze bo tylna kanapa na sztorc idzie. Wiozlem

> metalowe kątowniki 260cm wchodza pieknie.. gdy wyciagniesz

> przedni fotel i siedzisko tylnej kanapy

Ja chcę wozić deskę WS o dł. 245 cm. Gdyby tak przedni fotel się składał do przodu to tylne oparcie może się spierać na normalnie złożonym tylnym siedzisku. Wtedy te dwie powierzchnie powinny sie znaleźć na jednym poziomie (tak mi sie wydaje).

Natomiast gdy odchylam przednie oparcie do tyłu to robi sie kołyska, a jak wsadzę deskę, to jej dziób ładnie wchodzi pod dolny schowek, ale tył deski (rufa) wystaje przy prawie górnej krawędzi tylnej szyby. Co prawda tak też upycham pozostały ekwipunek, ale leży to wszystko pod kątem około 45 stopni, a chciałbym, aby to było bardziej poziomo smile.gif

Napisano
  • Autor

> a co w takim przypadku robi komp w zaleznosci do poduch? wywala

> bledy? trzeba potem na examiner?

Przednią można wyłączyć, a boczną nie wiem, bo nie mam smile.gifconfused.gif

Napisano

nie zlozysz tak tylu. wpierw podnosisz siedzenie w strone przodu auta a potem kladziesz plecy w strone przodu. Siedzenie pozostaje w pozycji pionowej. Mam 185 cm wzrostu i musze delikatnie fotel kierownika do przodu zeby siedzisko wskoczylo mi za plecy.

Nieruszajac siedziska tylnej kanapy nie polozysz plecow. w okolicy bioder jest za duzo gabki i nihuhu nie "zlamiesz" plecow bez uprzedniego usuniecia siedziska.

Napisano

mam wersje 2 pp wylaczam kluczem przy przednich drzwiach

Napisano
  • Autor

> Nieruszajac siedziska tylnej kanapy nie polozysz plecow. w okolicy

> bioder jest za duzo gabki i nihuhu nie "zlamiesz" plecow bez

> uprzedniego usuniecia siedziska.

Zgadza się, ale w obecnej chwili jest jeszcze wyżej, bo oparcie przedniego kładzie sie na to i robi się kołyska. Gdy położy się do przodu to bedzie ogólnie niżej i mniejsza kołyska smile.gif

W przyszłości kupię Peugeota 407 SW - chyba jest nie do pobicia smile.gif :

281540355-DSC00879.JPG

281540355-DSC00877.JPG

post-17342-14352497996447_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.