Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dudnienie wentylatora chłodnicy

Featured Replies

Napisano

Witam, tak jak w opisie kiedy włączy mi się wentyl na chłodniczce to w środku samochodu roznosi się takie niskie dudnienie. Oczywiście podczas włączania się wentylatora obroty silnika spadaja, ma to z tym jakiś związek? Wentyl wymieniony przed wakacjami. Pacjent CC 700

Napisano

U mnie po wymianie wentylatora

(wentyl z allegro) jest to samo i wg mnie jet to źle wyważony wentylator, jeżdże już jakis czas i nic sie narazie nie dzieje

Napisano
  • Autor

tzn. przedtem tego nie było angryfire.gif dodam że na zewnątrz słychać normalny odgłos wentylatorka i wogóle nim nie narywa itd

Napisano

na smiglach wiatraka montowane byly fabrycznie klipsy/spinki wywazajace. jak spadly, smiglo sie uszkodzilo, silnik zardzewial, itp. to bedzie wpadal w rezonans...

wymiana powinna pomoc, ale niekoniecznie, bo teraz rzemioslo wszedzie w sklepach, a jesli oryginal, to i tak pewnosci nie masz...

Napisano
  • Autor

nie przypominam sobie żadnych spinek na śmigłach... confused.gif ale zobacze jeszcze na spokojnie

Napisano
  • Autor

sprawdziłem i chyba mam powód... Obracam wiatrakiem a tu z jednej strony obklejony błotem oink.gif pewnie to powodowało jego drgania zlosnik.gif Kolego mienciel sprawdź czy też nie masz czasem błotka oink.gifoink.gifoink.gif

Napisano

> sprawdziłem i chyba mam powód... Obracam wiatrakiem a tu z jednej

> strony obklejony błotem pewnie to powodowało jego drgania

> Kolego mienciel sprawdź czy też nie masz czasem błotka

i tu się sprawdza fabrycznie montowana OSŁONA przez Fiat Auto Poland. Ja tam nigdy w tym miejscu nie miałem błota, czy czegokolwiek innego. Wentylator też oryginał do dziś i działa. waytogo.gif

Jedna UWAGA, jak nie ma się oryginalnego zderzaka, to nie ma do czego jej przykręcić w 2 miejscach, ale można podczepić, opaskami, albo drutem. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

drogi kolego pierwszy raz miałem taki problem zlosnik.gif Bo trza było na skróty przez plac budowy przejechać przez błoto zamiast stać w korku 270751858-jezyk.gif ale nie powiem taka osłona by się nadała smile.gif

Napisano

ja tez nie mam fabrycznego zderzaka a osłonkę przykręciłem po prostu 1 śrubkę wkręcasz w zderzak i luz !!

Napisano

> sprawdziłem i chyba mam powód... Obracam wiatrakiem a tu z jednej

> strony obklejony błotem pewnie to powodowało jego drgania

> Kolego mienciel sprawdź czy też nie masz czasem błotka

Ja mam tak od nowości grinser006.gif więc u mnie to na 100% złe wyważenie wiatraka... poczekam az padnie i kupie orginał

Napisano

moj nieoryginalny wentl wytrzymal 1,5 roku... gniazdo sie wytopilo... takze warto go sprawdzac co jakis czas...

Napisano

> moj nieoryginalny wentl wytrzymal 1,5 roku... gniazdo sie wytopilo...

> takze warto go sprawdzac co jakis czas...

ok.gif skontroluje, thx

Napisano
  • Autor

no a ja dziś wytarłem śmigiełka ładnie szmatka i wentylatorek ładnie chodzi smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.