Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejna akcja serwisowa - new swift

Featured Replies

Napisano

Co prawda nie mam go juz od 2 lat, ale z suzuki przychodza kolejne polecone z nowymi problemikami... 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Co prawda nie mam go juz od 2 lat, ale z suzuki przychodza kolejne

> polecone z nowymi problemikami...

... przekaz je kolejnemu wlascicielowi jesli takowy jest ...

Napisano

SS nie mam od kilku miesięcy, ale do mnie też przyszło pismo, którego treść przekazałem nowemu właścicielowi.

Chodzi z grubsza o to, że wymieniają wykładzinę bagażnika.

Podobno zrobiona jest z nieodpowiedniego materiału.

Gdy nasiąknie wodą to może powodować korozje styków lampki oświetlenia bagażnika, co może doprowadzić do niewyłączania tej lampki po zamknięciu bagażnika. Generalnie pierdoła.

Podobno wzywają Węgrów.

Napisano

> Podobno wzywają Węgrów.

A w Suzuki uparcie twierdzą że pomiędzy Japończykiem a Węgrem nie ma absolutnie żadnej różnicy w jakości wykonania i trwałości.

Napisano

> A w Suzuki uparcie twierdzą że pomiędzy Japończykiem a Węgrem nie ma

> absolutnie żadnej różnicy w jakości wykonania i trwałości.

oczywiscie zlosnik.gif

dlatego toyota wiekszosc swych aut chce skladac w japonii grinser006.gif

Napisano

Może to i dziwne, ale generalnie usterki występujące w wersjach węgierskich Swiftów, występują zwykle również w tych japońskich.

Co ciekawe niektóre występowały również swego czasu w Lianach: też wolę japońskie, ale jak namacalnie tego doświadczyłem, to już nie wiem co o tym myśleć, niestety...

• 1 rok później...
Napisano

Generalnie pierdoła.

Jednak nie pierdola. frown.gif

Minal rok i znowu mam sie stawic w ASO w tej samej sprawie. Tylko teraz chodzi dodatkowo o ewentualne rdzewienie srub mocujacych tylne pasy bezpieczenstwa.

Ciekawi mnie, co w takim razie zrobili poprzednio, skoro teraz przyczyna jest ta sama - zla wykladzina bagaznika.

Wiem, ze niektorym, ktorzy juz sie zglosili, czyscili i malowali blachy pod wykladzina. I zapewne o to chodzi teraz jak i poprzednio. Pod wykladzina moga rdzewiec blachy, a info o lampce i przewodach to dla zamydlenia oczu.

Napisano

Cieszcie sie że Was wzywają. Skoda/VW wszystkie akcje serwisowe robi tylko przy przeglądach. Tak więc jak po gwarancji auto zaczniesz serwisować samemu (tak jak ja bym robił jako mechanik) to o akcji się nie dowiesz... No chyba że auto masz na gwarancji i usterka występuje dość szybko po kupnie. Wtedy od razu wzywają listownie na akcje, co by w późniejszym terminie nie musieć wymieniać czegoś drogiego..... Tak więc nie marudźcie na japończyków, bo oni przynajmniej potrafią się przyznać do błędów. A VW przy przeglądzie mówi tylko że muszą wykonać akcje i nie informują klienta co będą robić. No chyba że bardzo dociekliwy jest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.