Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mechanizm różnicowy :(

Featured Replies

Napisano

Nio panowie (i panie).. Czy ktoś z was już to rozwalił? Bo jak nie to jestem zdolna bestia smile.gif Właśnie dziś na środku skrzyżowania ten wynalazek odmówił posłuszeństwa.. Grrr.. Wcześniej odmówiono przyjęcia do serwisu (ACM MARI-CAR Poznań - z dala od nich!), grożono utratą gwarancji (widzimisie pana jełopa majstra "mistrza" od 7 boleści z acm mari-car).. A teraz przez to musiałem pchać autko i dryndać po asistance.. buuu.. Dodam że autko ma 5 tyś km na liczniku frown.gif a tydzień temu wysiadł prędkościomierz smile.gif Fajnie było mieć 4tyś obrotów na 5 biegu a na prędkościomierzu widzieć 20 km/h smile.gif

Napisano

Hmm... kiedys Cosmo mial klopot z mechanizmem roznicowym, a w moich zakatkach pamieci tulacze sie, ze Seba wymianial cos w mechanizmie przy okazji wymiany sprzeglazlosnik.gif

Napisano

Ja rozwalilem prawie dokladnie rok temu zlosnik.gif Wlacznie z obudowa skrzyni smirk.gif Az sie Tutela wylala na ulice blush.gif

Naprawa wlacznie z wymiana sprzegla zamknela sie w kwocie 2kzl (bo w moim sportingu nie da sie ot tak hop siup nowa skrzynia, bo stara jest krotsza i raczej niewykonalne ja dostac za przystepna cene).

Ale niewykluczone, ze u Ciebie nie skonczy sie tak zle, ja bym to podciagnal pod wymiane gwarancyjna...

Napisano

U mnie przy ruszaniu kierownica sciaga lekko w prawo... czy za to odpowiada mechanizm róznicowy (w czasie jazdy nie ma juz zadnego sciagania, tylko przy ruszeniu ewentualnie przy gwałtowanym dodaniu gazu)

Czy to objawy nadchodzących kłopotów angryfire.gif z tym ustrojstwem?

Napisano

ChodziCi o to, ze jak ruszasz to kierownica wykonuje obrot?? Bo jesli tak, to typowe dla przednionapedowcow, a problem lezy w nierownej dlugosci polosi, a co za tym idzie innemu oporowi zespolu kola lewo/prawo

Napisano

> ChodziCi o to, ze jak ruszasz to kierownica wykonuje obrot?? Bo

> jesli tak, to typowe dla przednionapedowcow, a problem lezy w

> nierownej dlugosci polosi, a co za tym idzie innemu oporowi

> zespolu kola lewo/prawo

Dokładnie tak... Ale u mnie tego nie zauważyłem wcześniej. Moze przyczyna tkwi jednak w ukladzie hamulcowym, na dniach i tak jestem zmuszony wymienic klocki i przetoczyć tarcze to zobacze...

Przy okazji... wie kots moze jaka jest dopusczalna grubosc tarcz bo ja niewiem.gif

Napisano

> Przy okazji... wie kots moze jaka jest dopusczalna grubosc tarcz bo ja

Hamulcowych? Jeśli chodzi o normalne, niewentylowane, to 10.2 mm

Napisano

> Hamulcowych? Jeśli chodzi o normalne, niewentylowane, to 10.2 mm

Dziekuje admin.gif Musze to sobie zmierzyc, moze trzeba bedzie jednak kupic nowe tarcze

Napisano

> Hamulcowych? Jeśli chodzi o normalne, niewentylowane, to 10.2 mm

Tarcze 240 wg Brembo, minimalna grubosc 9.2mm. Wg ksiazki naprawczej, 9.2 bo oszlifowaniu, a w ogole 7.5 mm. Grubosc znamionowa 11mm

Pozdrawiam

Napisano

> Dziekuje Musze to sobie zmierzyc, moze trzeba bedzie jednak kupic nowe

> tarcze

Ach tam już bartekm mnie uzupełnił 240 mm - 9.2 mm 257 mm - 10.2 mm ...

270580454-brembo1.jpg

Napisano

niedlugo bedzie promocja w Norauto, w cenie podajrze 119,99.... za Brembo oczywiscie

Napisano
  • Autor

Nio i na gwarancji zrobione smile.gif Łącznie z lawetom smile.gif nie ma to jak asistance smile.gif ehhe smile.gif Co prawda ałtko odbieram jutro..ale mam nadzieje że będzie oka smile.gifyay.gif

> Ale niewykluczone, ze u Ciebie nie skonczy sie tak zle,

> ja bym to podciagnal pod wymiane gwarancyjna...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.