Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przepływomierz w benzynie..

Featured Replies

Napisano

Witam

mam pytanie nastepujace:

po zakupie auta mialem problem z wkrecaniem sie auta powyzej 3-5 tysiecy obrotow,ale tylko podczas jazdy<objaw byl taki jakby odcinalo doplyw paliwa>...na postoju wszystko ok...pomyslalem ,ze to wina filtra paliwa lub powietrza...ktos poinformowal mnie, ze nie mam filtra paliwa ,wiec wymienilem tylko f. powietrza...byl bardzo brudny...tego samego dnia pojechalem zalozyc alarm i podlaczyc sie do kompa...okazalo sie ,ze w pamieci zapisal sie blad przeplywomierza,ale razem z kolega ,ktory go podlaczyl doszlismy do wniosku, ze to wina brudnego filtra...po wykasowaniu bledu auto odzyskalo wigor....i przez 2 miesiace bylo wszystko ok...

niestety kilka dni temu problem sie powtorzyl...auto powyzej 5 tysiecy obrotow przestawalo przyspieszac...problem nastepnego dnia minal..jednak od tego czasu mam dziwne wrazenie ze w gornym zakresie rozpedza sie slabiej niz przedtem...wymienilem filtra paliwa<rowniez zanieczyszczony>....jednak uczucie slabego przyspieszenia pozostalo...

ktos powiedzial mi, ze moga to byc objawy padajacego przeplywomierza, ktory potrafi robic takie niespodzianki i rzadko pada z dnia na dzien...

co myslicie Wy?

pozdrawiam

Napisano

może być przepływomierz, podmień i sprawdź

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.