Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Montaż alarmu nietypowy problem.

Featured Replies

Napisano

Montuje sobie dzisiaj alarm, zgodnie z instrukcją producenta oraz zgodnie z ideą podłączania z katalogu auto daty czyli tak jak fiat zaleca. Wszystko super ale alarm sam się włącza po minucie dwóch sam nie wiem co może być nie tak. ale jak w obieg wepnę próbówkę tzn pomiędzy wszystkie drzwi to po zamknięciu auta pilotem próbówka gaśnie i alarm się nie włącza.

Czyli jest jak powinno być. Nie mam pomysłów co z tym zrobić.

Jeszcze jedno pytanie, żeby się nie pomylić wbijałem ostrze próbówki w kabel, żeby mieć pewność, że to ten którego szukam, i teraz tak sobie myślę, może to zły sposób, czubek ostry więc śladu prawie nie ma. Jak myślicie?

Napisano

Jaki alarm ? jaka probówka ? co go wyzwala ? drzwi ? czujnik przechyłu ? coś innego ?

Odłączaj pojedynczo po kolei wszystkie czujniki i zobacz który wyzwala alarm. Miejsca nakłuć zaizoluj.

Napisano
  • Autor

Gdybym miał wszystko zaizolować to obawiam się, wiązki by były tak grube,żeby się tam nie pomieściły, czujnik lewarowania odłączyłem całkowicie, dzieje się tak gdy są podpięte drzwi i tylna klapa, każde z osoba także.

Napisano

> Gdybym miał wszystko zaizolować to obawiam się, wiązki by były tak

> grube,żeby się tam nie pomieściły, czujnik lewarowania

> odłączyłem całkowicie, dzieje się tak gdy są podpięte drzwi i

> tylna klapa, każde z osoba także.

ja w cc gdy mialem zle wylaczone oswietlenie wnetrza to alarm glupial, tak samo jak akku mial za niskie napiecie.

Ale wpierw sprawdzy czy alarm od krancokow nigdzie do masy nie spina, bo to masa pewnie wyzwala alarm, a jak nie to moze centralka wadliwa

Napisano

To wilgoć zeżre ci przewody. Odłącz wszystkie czujniki przy centralce i zobacz czy sama się wzbudzi ( tak, żeby kable też były odłączone, sama centralka + zasilanie + syrena ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.