Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o oryginalne radio CD, problem

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Mam problem z oryginalnym radiem Blaupunkta z CD.Moja panda fabrycznie wyposażona była w instalację radiową, ale brak było radia.Radio nabyłem przez allegro, ma zdjęty Can Check.Radio gra 893goodvibes.gif, ale mruga wyświetlacz(ten gdzie licznik kilometrów przejechanych itp.) Co zrobić by wszystko było OK.Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.

Napisano

> Witam wszystkich.

> Mam problem z oryginalnym radiem Blaupunkta z CD.Moja panda

> fabrycznie wyposażona była w instalację radiową, ale brak było

> radia.Radio nabyłem przez allegro, ma zdjęty Can Check.Radio gra

> , ale mruga wyświetlacz(ten gdzie licznik kilometrów

> przejechanych itp.) Co zrobić by wszystko było OK.Proszę o

> odpowiedź i pozdrawiam.

osiowanie w aso hmm.gif

Napisano

Wychodzi na to ze sieć can widzi radio i licznik mruga by go dostroić do zmiany wyposażenia samochodu! Trzeba do ASO jechać na osiowanie licznika. Koszt od 50 zł w góre frown.gif

Napisano

> Wychodzi na to ze sieć can widzi radio i licznik mruga by go dostroić

> do zmiany wyposażenia samochodu! Trzeba do ASO jechać na

> osiowanie licznika. Koszt od 50 zł w góre

nic to nie da jak body nie obsługuje zestawu audio - trzeba w kostce do radia przeciąć kabelek odpowiedzialny za komunikację z body- wówczas przestanie migać a autku sie wydawac będzie że nie ma orygianlnego radia ok.gif

Napisano

Nie byłbym taki pewien. Na elektrodzie czytałem jak gościu miał problem z radiem. Niektórzy kierowali go do aso w celu uruchomienia radia. Mówił, że ASO nie umiało nic zrobić. Polecali mu ściągnięcie can z radia itd. Jego ostatni post brzmiał: Wszystko w porządku. Radio działa. Pojechał do aso jeszcze raz, siedział z elektrykiem przy examinerze godzinę i wystarczy dobrze pogrzebać. Kontakt się z nim urwał. Na privy nie odpowiada.

Panuje ogólna opinia, że się nie da i już. A może rzeczywiście wystarczy wiedzieć gdzie szukać w examinerze. Pewnie nie jest to pod jakąś prostą nazwą typu węzeł radia, centrala radio tylko coś nie naprowadzającego wprost. Może nawet w ogóle nie jest tłumaczone na polski.

O halogenach też się mówi, że się nie da. A ostatnio elektryk mi powiedział, że dało by się jakoś sprawdzić czy można włączyć.

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za podpowiedzi wink.gif.Widzę, że czeka mnie jeszcze trochę zabawy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.