Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mocowania boczne kubelkow, rysunek potrzebny...

Featured Replies

Napisano

Rysunek na gwalt potrzebny zlosnik.gif. Auto do KJS. Jaka grubosc aluminium tak zeby przeszlo na BK?

Pozdrawiam!

Napisano

> po co kupowac jak mozna zrobic samemu

jak chce ci sie bawic to mozna zrobic samemu.

Napisano

pewnie ze mozna smile.gif

alumioniowy kątownik 5mm pamietaj tez o srubach 8.8 wytrzymalosc i polecam nakretki samokontrujące bo normalne sie odkrecają.

mam złamana noge i samochod stoi u badiego wiec mozesz go zmolestowac zeby zrobił jakas fotke.

Napisano

Jaki masz kubelek? Mocowania boczne czy dolne? Jesli dolne to sprawa prosta: 2x45cm katownika 50x50x5mm, trzeci kawalek takiego samego 20cm, i kawalek plaskownika 100x5mm. Z tego krotkiego robisz sobie 4 male katowniki po 4cm dlugosci, plaskownik tniesz na 4 osobne blachy, najlepiej w ksztalcie scietego u gory trojkata prostokatnego, szersza czescia przykrecasz do dolu. Te dlugie katowniki do podlogi, do nich sciete trojkaty, do nich te krotkie katowniki, do nich kubelek i Voila! Do tego 16 srub 8ek, 8.8/10.8, 32 podkladki i 16 nakretek samokatrujacych (nie liczylem srub do przykrecenia samego kubelka i szyn do podlogi). Przy bocznych mocowaniach nie potrzebujesz tych krotkich katownikow. Jesli myslisz o powazniejszych startach to sprzedaja na allegro takie wygiete do bocznych mocowan, 6mm grubosci. Takie lepsze, bo wg. zalacznika mocowania maja byc z jednego kawalka. Ewentualnie w rallyshopie sprzedaja gotowe szyny do cc/sc (chyba 170pln).

Napisano

ja to juz mam mocowania ale dzieki smile.gif

moim zdaniem wystarcza 4 kontowniki,2 przykrecone do seryjnych szyn a kolejne dwa do fotela,łaczysz pionowe ich scianki srubami i działa.na bk nikt sie nie czepi koszt 70zł na oba fotele.

masz wtedy regulacje przód/ tył i nie potrzebujesz niczego wiecej.

Napisano

moze mi tez zrobisz? 270751858-jezyk.gif potrzebuje mocowania do bimarco C zeby.GIF

Napisano

> moze mi tez zrobisz? potrzebuje mocowania do bimarco C

Kojdus właśnie opisał jak w prosty sposób to zrobić. Z bardziej zaawansowanych narzędzi potrzebujesz wiertarki i szlifierki kątowej z założoną tarczą do metalu. No chyba że dotną ci na wymiar kątowniki w sklepie to już szlifierki nie potrzebujesz.

Napisano

> Kojdus właśnie opisał jak w prosty sposób to zrobić. Z bardziej

> zaawansowanych narzędzi potrzebujesz wiertarki i szlifierki

> kątowej z założoną tarczą do metalu. No chyba że dotną ci na

> wymiar kątowniki w sklepie to już szlifierki nie potrzebujesz.

spoko smile.gif len we mnie siedzi i zimno w garazu robic sie nie chce smile.gif ale mialem to inaczej robic 270751858-jezyk.gif teraz widze ze to prosta sprawa smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.