Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie do użytk. Lacetti 5d

Featured Replies

Napisano

Witam,

odebrałem niedawno samochód z salonu i niestety do pełni szczęścia smile.gif zabrakło drobiazgu > drobne uszkodzenie maski. Fakt ten stwierdziłem nazajutrz po odebraniu samochodu, w czasie odbioru samochód był świeżo po umyciu, na masce były krople wody, które skutecznie zasłoniły ten defekt. Zgłosiłem to niezwłocznie do dealer'a, reklamacja została przyjęta, oczekuję na naprawę. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że w dwóch nowych autach stojących w salonie, ten sam defekt również był widoczny ! Wygląda to tak jakby, maska została zamknięta z czymś pozostawionym wewnątrz na osłonie silnika > skutek, niewielkie ( długość. ok. 5 mm) wypukłe wybrzuszenie, wyraźnie załamujące światło. Jest to zlokalizowane dokładnie w rejonie, gdzie w środku, pod maską, jest kwadratowe wycięcie w wytłumieniu klapy. W tych trzech autach, w którym to stwierdziłem, od spodniej strony maski wyraźne są też niewielkie zadrapania lakieru.

Spytam z ciekawości smile.gif - czy ktoś z Was też ma to u siebie ?

Pzdr.

Napisano
  • Autor

> Może zamykali maskę z kablami od prostownika

Dzięki - to jest pewien trop, chociaż wydaje mi się, że akumulator jest nieco dalej, ale sprawdzę dokładnie jak śniegi ustąpią smile.gif. Może nawet nie zamykali, tylko ją "delikatnie" opuścili i była oparta na zaciskach kabli.

Napisano

> Witam,

> odebrałem niedawno samochód z salonu i niestety do pełni szczęścia

> zabrakło drobiazgu Spytam z ciekawości - czy ktoś z Was też ma

> to u siebie ?

> Pzdr.

Miałem prawie identyczna sytuację, z tym że malutka wgniotka była na przednim błotniku (2x3 cm - coś takiego jak zostaje po gradobiciu z tym że jedna sztuka). Auto było również mokre w momencie odbioru, więc nie zauważyłem (nauczka na przyszłość - obierać auto w dziennym świetle i poczekać aż wyschnie).

Dealer nie uznał reklamacji - stwierdził, że uszkodzenie nie powstało u nich sciana.gif A ja nie mam 100% pewności, że nie ma racji. Auto stało w wynajętym garażu, do którego miałem dostęp nie tylko ja angryfire.gif

Napisano

Aż pójdę do garażu i sprawdzę - ale oglądałem go przy odbiorze i nic nie zauważyłem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.