Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

polo6n2 owieram auto z pilota ,szyby sie opuszczają?!

Featured Replies

Napisano

witam.

w polo 6n2 mam problem , jak otwieram auto z pilota to szyby mi sie opuszczają na dół -czasem jedna a czesem dwie,

zauważyłem że zdarza sie to jak mi przymarznie zamek (drzwi sie otworzą ale niemogę ich zamknąc ,musze zapalić auto i poczekać aż troszkę sie nagrzeje i wtedy odpusci)

czytałem i dowiedziałem sie że jak sie przytrzyma kluczyk w prawo to one sie opuszczają -pewnie to coś ma z tym wspólnego.

ktoś z kolegów może wie jak tą usterkę usunąć.

i tak nawiasem jeszcze -jak zdjąć tapicerke przednich drzwi bo żadnych śrub nie widze (u okulisty byłem-wad nie stwierdził rotfl.gif)

Napisano

Trzeba dziada podpiac pod VAG i wylaczyc mu opuszczanie szyb po przytrzymaniu zamka. Albo naprawic zamki zeby sie nie zacinaly zeby.GIF

Napisano
  • Autor

A jak zrobic zeby zamki nie zamarzały??

I wie ktos moze jak zdjac boczki drzwi??

Napisano

> A jak zrobic zeby zamki nie zamarzały??

> I wie ktos moze jak zdjac boczki drzwi??

Boczki to nalepiej odkrecic. A zamki na poczatek od zewnarz nasmarowac WD 40 i od srodka zrobic tosamo. Moze pomoze smile.gif Jak nie to rozbierac drzwi i od srodka lac.

Napisano

> A jak zrobic zeby zamki nie zamarzały??

> I wie ktos moze jak zdjac boczki drzwi??

zdejmujesz rączke- ten uchwyt w boczku ( ta wewnetrzna czesc jest wsuwana- w strone wnetrza pojazdu, musisz ja wysunac i tam beda dwie srubki). Jedna srubka jest tez przy lusterku jak drzwi otworzysz

a reszta to spinki- musisz szarpnac za boczek- z tego co pamietam przy szybie boczek wysuwa sie w strone wnetrza auta a nie do gory.

Napisano
  • Autor

aha to mi znacznie ułatwiło życie, póki co od zewnatrz nasmarowałem dokładnie wd-40 i póki co spokój. ale szyba od pasażera z przycisku kierowcy sie nie opuszcza(podnoszenie działa) od pasazera dziala

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.