Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GAZ - rozne stacje.

Featured Replies

Napisano

Witam.

TAkie dziwne spostrzezenie:

Tankuje na stacji Carrefour-Czyzyny. Fajni goscie z obslugi i najnizsza chyba cena w Krakowie. Przejezdzam na 30 litrch 300km w miescie, i jakies 460 na trasie. Ale tylko jak tankuje na tej stacji...

Tankowanie na Statoilu - 270km w miescie, 430 na trasie...

Oczywiscie to orientacyjnie, ale powtarzalem to pare razy...

Czy wiecie ktore stacje sa "pewniejsze"?

Albo - ktore to "miny"...

Bo mimo wszystko gaz idzie w gore...

XC

Napisano

> Witam.

> TAkie dziwne spostrzezenie:

> Tankuje na stacji Carrefour-Czyzyny. Fajni goscie z obslugi i

> najnizsza chyba cena w Krakowie. Przejezdzam na 30 litrch 300km

> w miescie, i jakies 460 na trasie. Ale tylko jak tankuje na tej

> stacji...

> Tankowanie na Statoilu - 270km w miescie, 430 na trasie...

> Oczywiscie to orientacyjnie, ale powtarzalem to pare razy...

> Czy wiecie ktore stacje sa "pewniejsze"?

> Albo - ktore to "miny"...

> Bo mimo wszystko gaz idzie w gore...

> XC

Ja może tak parafrazując co do gazu mam benzynke ale zatankowałem na takiej prywatnej stacji która podobno sprzedaje paliska Orlenu no i ....... spalanie z 5-5,5l/100km wzrosło mi gwałtownie do 9,5 l/100 km angryfire.gif pozatym samochodzik zrobił się strasznie mułowaty angryfire.gif postanowiłem wrócić do firmowej stacji BP i wszystko wróciło do normy smile.gif Co do gazu to myśle że jest podobnie.... słyszałem że ponoć wszystko zależy od pompy dystrybutora jak mocno nabije ci zbiornik..... polecałbym jednak te orginalne stacje ok.gif

Napisano

no stacje są różne to fakt:( najgorsze są małe niesprawdzone i SHELLLL, to takie g że szok, mam tez motorower jak zatankowałem na Shellu to mało brakowało a bym go pchał, na BP jest super i gaz i benzyna może pare groszy droższa, tak samo na LOTOS-ie gaz może byc ale paliwo tak starsznie śmierdzi, że głowa mała

Napisano

> no stacje są różne to fakt:( najgorsze są małe niesprawdzone i

> SHELLLL, to takie g że szok, mam tez motorower jak zatankowałem

> na Shellu to mało brakowało a bym go pchał, na BP jest super i

> gaz i benzyna może pare groszy droższa, tak samo na LOTOS-ie gaz

> może byc ale paliwo tak starsznie śmierdzi, że głowa mała

Ciekawe na jakim Ty SHELLU tankowales

Napisano

> no stacje są różne to fakt:( najgorsze są małe niesprawdzone i

> SHELLLL, to takie g że szok, mam tez motorower jak zatankowałem

> na Shellu to mało brakowało a bym go pchał, na BP jest super i

> gaz i benzyna może pare groszy droższa, tak samo na LOTOS-ie gaz

> może byc ale paliwo tak starsznie śmierdzi, że głowa mała

Gaz tankuje tylko na shellu

Napisano

Wcale nieprawda ja zatankowłem gaz w koninie za nowym szpitalem stacja LOTOS u i prawie, że musiałem pchać mój samochód także tam nie tankujcie

Napisano

na shellu na Przymorzu:) nigdy więcej!!!! 2 razy i 2 razy problemy, smród i jaja a nie jazda

Napisano

ja mam tak samo ale na Shellu - jak zatankuje gdzie indziej to robie zawsze okolo 20-30km mniej

Napisano

> Ciekawe na jakim Ty SHELLU tankowales

Pewnie na takim samym, lub bodobnym co ja - autko mułowate, rozpędzało się do 90 km/h bo później to już wyło.

Na SHELLu juz nie tankuję sick.gif

Napisano

a ja tankuje tylko na Shellu, inne stacje mają jeszcze bardziej suchy i mniej oktanowy gaz, a najgożej wypadają KRAK-GAZ i ORLEN - wiekszego syfu nigdy nie tankowałem - a jeśli juz to tylko w ostateczności

Napisano

Najczesciej tankuje na stacjach Shella w Piotrkowie Tryb i jestem najbardziej zadowolony z ich gazu. Srednie spalanie 6,5litra /100km. Po tym jak kiedys do zbiornika 28l weszlo mi wedlug licznika dystrybutora 31 litrow.... przestalem korzystac z prywaciazy...

Czesto takze tankuje na prywatnej sieci stacji benzynowych D&D oraz Petrochemii Plock i Statoil. Ostatnio dwukrotnie juz tankowalem na stacji Carrefour w Lodzi i rowniez jestem zadowolony. Autko ladnie smiga, spala normalnie, gaz nie smierdzi. Wszystko w normie a do tego cena nizsza...

Na BP nigdy jeszcze nie tankowalem a zlodziei z Orlenu omijam z daleka i nie dotykam nawet dlugim kijem. Choc przyznam sie ze raz bylem wrecz zmuszony zatankowac ich gaz bo w promieniu 100 km nie bylo kroli benzyny ani gazu passed_out.gif. Ale zatankowalem tylko za 10zl zeby dojechac do innej stacji ;-) Przyznam ze nie mialem co narzekac na jakosc tego gazu ale przy tej ilosci nie moglem nic odczuc. moja honor nie pozwolil mi zatankowac do pelna na Orlenie i nigdy nie bede tam tankowal. Zlodzieje jedni ;P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.