Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

świece zapłonowe

Featured Replies

Napisano

Wyglądają na oryginalne NGK na fabryczny montaż do fiata. Wyjąłem takie ze swojej bryki przy pierwszej wymianie.

Napisano

Ma zdjęcia opakowań od sprzedającego.

To można kupować?

post-30823-1435250095035_thumb.jpg

Napisano

> Ma zdjęcia opakowań od sprzedającego.

> To można kupować?

Sprawdź jeszcze dla pewności model na stronie NGK CLIC Wychodzi, że motory 1.2 od 2002 i 1.4 do 2005 chodzą na tych samych świecach. Ja kupowałem swoje w motolargo i kosztowały ponad 18 zeta - teraz z tego co widzę ponad 28 za sztukasa. Te które wykręciłem były założone w fabryce i tak jak pisałem wyglądały identycznie jak te znalezione przez Ciebie. Na części ceramicznej logo fiata a na części metalowej wytłoczony oryginalny kod oznaczenia NGK czyli DCPR7E-N dla naszych wózków. Próba nie strzelba - wydają się oryginalnie zwinięte z magazynów Fiuta smile.gif

Napisano

Dla pewności może napisz do gościa. Wychodzi, że oferuje model DCPR7E-N 10 - w katalogu NGK jest on przeznaczony dla silników 1.4 od 02.2005->. Dla silników 1.2 od 12.2002-06.2004 oraz silników 1.4 od 01.2004-02.2005 przeznaczone są świece DCPR7E-N. Z tego co widzę w katalogu na pewno mają inną odległość elektrod, co jeszcze ciężko powiedzieć?? W każdym razie w sklepie internetowym, którego adres podałem wyżej modele te są w różnej cenie.

Napisano

Wartość cieplna tj. "7" DCPR7E, do pierwszych 1.2 była DCPR8E czyli o innej wartości cieplnej. DCPR7E-N10 były do 1.4 po 2005 i faktycznie zwiększyli szczelinę do 1.0

Do wiekszości 1.2 i 1.4 jest DCPR7E-N o szczelinie 0.9 - czyli taka jak z aukcji

Napisano

> Do wiekszości 1.2 i 1.4 jest DCPR7E-N o szczelinie 0.9 - czyli taka jak z aukcji

Właśnie nie jestem pewien czy ta z aukcji to DCPR7E-N. Facet podaje, że pasuje np do seja 1.1 MPI - mam to auto z 2002 i idą tam inne świeczki, dlatego sprawdziłem też katalog NGK pod kątem Seja. Okazuje się, że pakują tam a i owszem dopiero od 2004 roku ale DCPR7E-N 10. Do 2004 dla tego silnika wkłąda się BKR5EZ.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.