Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Błąd żarówek, a wszystkie działają ??

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanko co to moze byc ze w czasie jazdy zdarza sie dosc czesto ze wyskakuje bład oswietlenia (bulb, indicator R i > cos takiego mniej wiecej zauwazylem, no i jeszcze fog czyli przeciwmgielne) ale blad wyskakuje razem z diodom zaroweczki i po wypisaniu tego gasnie, tak wiec nic sie nie dzieje tylko te Bipppp i bippp. Sprawdzalem wszystkie zarowki i sa ok. Oprocz tego wyciagalem zarowke z lewej strony od kierunkowskaza i komputer nic nie wykazywal i kierunkowskazy tez chodzily rowno co jest dziwne bo zawsze migaja szybciej jezeli ktoras zarowka niedziala. Raz mialem przepalona zarowke H7 to tez komputer nic nie wskazywal no i tylne pozycyjne tez nic nie informowal. O co tu chodzi. Jak wyciagnolem kostke ze swiatel to wykazywal bledy swiatel a tak nic. Niewiem o co chodzi. Pomocy !! IThankYou.gif

Napisano
  • Autor

> Obstawiam latające luźno w oprawkach żarówki.

Ale to nie pasuje do tego ze wyciagam zarowki rozne i nic komputer nie pokazuje ze jest przerwa ??

Napisano
  • Autor

> styki na kostkach do przeczyszczenia... lub sam styk żarówki w

> oprawce także do przeczyszczenia <............................................>

Dzieki za podpowiedz, nie dzialala mi wyszukiwarka. Styki sobie przeczyszcze i zobacze czy jest efekt. Czy ten preparat Kontakt w sprayu bedzie wystarczajacy ??

pkt9 FAQ kącikowego !! nono.gif

Napisano

> przeczyszcze i zobacze czy jest efekt. Czy ten preparat Kontakt

> w sprayu bedzie wystarczajacy ??

Kontakt S własnie słuzy do takich rzeczy . Ale powinno sie mieć jeszcze kontakt U do zmycia tlenków itp... po użyciu Kontakt S .Ale to chyba niekonieczne ale zalecane.

Napisano

to dobre do czyszczenia styków

chemia_kontakt_s61.jpg

39982.jpg

a to do czyszczenia - alkohol wysokiej czystości - izoproyplowy

mozna kupic na allegro np. sa rozne pojemosci - generalnie przydatne tak czy inaczej (sa w sprayu jak i w butelkach al'a woda utleniona)

Napisano

Kiedyś miałem przez jakiś czas , co kilka dni taki sam komunikat, mimo że wszystkie żarówki były sprawne. Okazało się że tylna lampa dostawała wilgoci i wyskakiwał komunikat. Rozebrałem lampę, przeczyściłem ją i profilaktycznie przewierciłem dziurę na dole, w formie odpływu. Od tamtej pory ( odpukać ) mam spokój.

Napisano
  • Autor

> Kiedyś miałem przez jakiś czas , co kilka dni taki sam komunikat,

<.....................................................>

Ale ja mam 3d.

Nie da sie ciąć cytatów? mad.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.