Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup przekaźników które znajdują się pod maską w mk2

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Któryś z przekaźników mi padł, więc wymieniłem wszystkie lecąc hurtem, wstawiłem jednak używki wyciągnięte z rozbitka. Chciałbym jednak kupić nowe. I teraz pytanie. Dzwonie sobie do sklepu dzisiaj rano i pytam a facet do mnie, że tylko w aso i że bardzo drogo wyjdzie. Czy to prawda? Bo nie chce wydawać kasy w błoto, bo może gdzieś poza aso można je kupić za normalną kasę. Z góry dziękuje za wszelkie informacje.

Napisano

odpisz sonie ich numery katalogowe i zadzwoń tu: http://www.fiat-lancia-alfa.pl/

Przed chwilą zamówiłem u nich sprężyny - 102 zł brutto - wg epera 162 zł zlosnik.gif

----------------------------------------------------

EDIT wyciąg z regulaminu:

Quote:

Podpis ("sig") użytkownika jest ograniczony do: 5 linijek tekstu wliczając w to znaki formatujące i linie puste i nie może liczyć więcej niż 210znaków.

Więc proszę, dostosuj się.

Napisano

ciach ciach zolta.gif

ja kupowalem jeden przekaznik (do trabnika mk2) i jesli dobrze pamietam kosztowal mnie ok. 60 zl. Byl ponoc oryginalny.

Napisano
  • Autor

Zadzwoniłem do innego sklepu i mają 20zł sztuka, wymienię dwa podstawowe i będę miał z głowy.

Na obudowie skrzynki bezpieczników od wewnątrz ktoś roztopił mi plastik i teraz nie wiem który przekaźnik za co jest odpowiedzialny. Ma ktoś może jakąś rozpiskę? W FAQ jest ale tylko opis złącz. Z góry dziękuje za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.