Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak dojść do kabli "num plate bulb" w _kombi_?

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z Was wyjmował listwę oświetlenia tablicy rejestracyjnej w kombi? Bo mi się nie udało frown.gif

Wszystkie śrubki/kołki/zatrzaski odkręcone, listewka z lampkami rusza się, prawie wychodzi ale..

Ale w wysunięciu listwy w dół spod szyby przeszkadzają rozszerzające się wytłoczenia wokół świateł: \------/

"num plate bulb" wyskoczyło i wymiana żaróweczki nic nie dała - przewody chciałem sprawdzić.

Napisano

> Czy ktoś z Was wyjmował listwę oświetlenia tablicy rejestracyjnej

Przerabiałem temat niedawno, a właściwie to przerabiam go cały czas. Nie miałem co prawda problemów żeby rozebrać klapę i wyciągnąć listwę, ale w MW jest ona (listwa) nierozbieralna. Jest na stałe zgrzana/sklejona z dwóch części i nie ma możliwości sprawdzenia "co siedzi w środku". W moim przypadku uszkodzenie nastąpiło w samej listwie (obie żarówki ok, napięcie do kostki na listwie dochodzi ale ginie gdzieś po drodze i do gniazda żarówki nie dochodzi). Szukam cały czas jakiejś używanej na wymianę ale nie jest to zbyt popularna cześć frown.gif

Napisano

Tylko że ja mam szybę w klapie otwieraną, wiec z mikro stykiem, i właśnie takiej nie mogę znaleźć. Do wersji bez otwieranej szyby na alledrogo koło stówki. Jeśli masz właśnie taką wersję to może stąd wynikają problemy z wyjęciem listwy (gorszy dostęp).

Napisano
  • Autor

> Jeśli masz właśnie taką wersję to może

> stąd wynikają problemy z wyjęciem listwy (gorszy dostęp).

No właśnie u mnie szyba się nie otwiera frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.