Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Korek wlewu paliwa

Featured Replies

Napisano

Witam,

zgubilem dzisiaj korek gdzies w miescie smile.gif wiecie moze,czy mozna wogole jezdzicbez korka patrzac na bezpieczenstwo ,parowanie (chociaz tam jeszcze pod korkiem klapka jest) i dzialanie ukladu paliwowego ? Czy wystarczy taki wkladany uniwersalny korek? Poprzedni korek jak sie nim krecilo do konca to terkotal, to bylo do odpowietrzania ? Uniwersalnym korkiem raczej tak nie zrobie. Pozdrawiam

Napisano

> Witam,

> zgubilem dzisiaj korek gdzies w miescie wiecie moze,czy mozna

> wogole jezdzicbez korka patrzac na bezpieczenstwo ,parowanie

> (chociaz tam jeszcze pod korkiem klapka jest) i dzialanie ukladu

> paliwowego ? Czy wystarczy taki wkladany uniwersalny korek?

> Poprzedni korek jak sie nim krecilo do konca to terkotal, to

> bylo do odpowietrzania ? Uniwersalnym korkiem raczej tak nie

> zrobie. Pozdrawiam

terkotal bo sie przekrecal bedac zakreconym na maxa. jezdzic raczej nie chyba ze z niskim poziomem benzyny bo moze wyplynac na zakrecie ( mi sie tak zdarzylo pomimo klapki zeby nie ropy). ogolem uniwersalny ok.gif

Napisano

Tylko uważaj co kupujesz, kumpel miał kiedyś przypadek, że został mu wkład z uniwersalnego korka w środku wlewu. Złapał za korek, przekręcił tak jak zawsze i w ręku został mu sam korek a wkładka siedziała we wlewie.

Napisano

> Tylko uważaj co kupujesz, kumpel miał kiedyś przypadek, że został mu wkład z uniwersalnego korka w środku wlewu.

Ja jeżdziłem chwile bez. Parowaniem bym się nie przejmował bo prawdopodobnie masz pochłaniacz, zresztą jest jeszcze klapka. Ale już na myjnie bym się nie wybierał bo nie wiadomo czy coś nie naleci smile.gif

No i "pod korek" (jeśli można tak wtedy powiedzieć 270751858-jezyk.gif) lepiej nie lać. Później zanim znalazłem do Opla dedykowany to jeździłem z uniwersalnym z marketu (takim na wcisk). Ale właśnie do czasu jak mi na stacji nie został uchwyt w ręku, a korek dalej we wlewie. Dobrze, że dało się kombinerkami złapać.

Napisano

Ja mam korek umiwersalny taki "na wcisk" i nic się nie urywa nawet jak kręcę nim z przyzwyczajenia hmm.gif a kupiony był na jakiejś stacji benzynowej.

Napisano

jezdzilem pol roku i nic sie nie dzialo

inna sprawa, ze zawsze byla tam studencka ilosc paliwka grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.