Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przlacznik Zespolony

Featured Replies

Napisano

Do bravolotoff i innych z poducha fiat mi krzykna 750-800zl zalezuy jaka czesc wawy a ja mam tesh oryginal z gwaranjca za 500zl co wy na to smile.gif

Napisano

> Do bravolotoff i innych z poducha fiat mi krzykna 750-800zl zalezuy

> jaka czesc wawy a ja mam tesh oryginal z gwaranjca za 500zl co

> wy na to

A ja swój rozebrałem i naprawiłem za darmo. A teraz założyłem przekażniki

270751858-jezyk.gif

i jest spoko. Koszt przekażniki 9zł. smirk.gif

Napisano
  • Autor

ja sie na tym nie znaju wiec ponioslem wieksze koszty.

Napisano

Eee to kupujesz nowy bo sie poddajesz ? Wykrec go wg instrukcji, ktora znajdziesz w arch i wg mojej ktora napisalem Ci w poprzednim Twoim watku! Robota na 2 godzinki ok.gif No chyba ze skreslasz sie z majsterkowania to poprosze o zuzyty przelacznik - postaram Ci sie go zreanimowac - jesli sie da to odkupic bo potrzebowski jestem

Napisano
  • Autor

masz bledne info dzwionilem do nich przed kupnem i taraz bo tom nie zdenerwowalo ze moglem przeplacic otoz nie maja tego na stanie bo tylko nazamoawienie i ten co ja potrzebuje 630zl kosztuje na zamowienie u nich bo ostatynio komus zamawiali wiec lekka reka 145zl jestem do prozdu bo jeszcze przesylka

Napisano
  • Autor

Dalem Ciala ze az wstyd dzis mialem montowac to cooos i okazala sie ze nie ten model kolo w hurtoweni si epomylil ja mam ina wtyczke do podusi powietrznej a to co kupilam na zaraz na grzbiecie wtyczki mam mala milimetrowa prowadniczke ktora przeszkadza zeby ja wlozyc w moim modelu jest plasko moze ktos wie jaki ja mam:)

Napisano

> Dalem Ciala

Hmmm... jak było? cfaniaczek.gif

Ja Ci proponuję, weź oddaj ten przełącznik i napraw stary (a przynajmniej spróbuj). I nie pisz, że masz dwie lewe ręce, bo maszyny obsługiwać potrafisz i wody na herbatę nie przypalasz, a to w końcu zdolności techniczne.

Referat masz i wszyscy Ci radzą - naprawiaj. A jak utkniesz, to koledzy pomogą... Hotline zrób sobie z tymi, co już regenerowali i po sprawie.

Napisano

> a to co kupilam

dziolcha w przebraniu ? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Tomasso ale ja na sama mysla ze mam co s robic ptrzy elektornice to juz mi poaplitacji muzgu dostaje ja nie umiem mam dwie lewe raczki ja umiem ugotwac cos dobrego i czasami nawet nie i koniec mych manualnych zdolnosci hihi,a przlacznik dzis wraca do sprzesdawcy a hajs do mnei to nie ma to tamto.

Napisano

> Tomasso ale ja na sama mysla ze mam co s robic ptrzy elektornice to

> juz mi poaplitacji muzgu dostaje ja nie umiem mam dwie lewe

> raczki ja umiem ugotwac cos dobrego i czasami nawet nie i koniec

> mych manualnych zdolnosci hihi,a przlacznik dzis wraca do

> sprzesdawcy a hajs do mnei to nie ma to tamto.

chcesz to Ci mogę podać namiary na dobrego elektryka w okolicach doliny służewieckiej

podjedź, pogadaj - może za grosze Ci naprawią

ja robiłem wycieraczki u niego ostatnio - poza tym jak powiesz, że qbę znasz to na pewno Ci pomoże..

Napisano
  • Autor

Pomozcie dobrym slowem i planem dziala nia azrobei jak kazecie tylko ja sie boje tej elektryki jak dentysty

Napisano

> Pomozcie dobrym slowem i planem dziala nia azrobei jak kazecie tylko

> ja sie boje tej elektryki jak dentysty

Słuchaj Marcina 77, a najlpiej się zdzwońcie chłopaki i do tego elektryka w te pędy transportem uspołecznionym śmigaj!

Napisano

> Słuchaj Marcina 77, a najlpiej się zdzwońcie chłopaki i do tego

> elektryka w te pędy transportem uspołecznionym śmigaj!

już jest umówiony ok.gif

jak go po drodze nie zatrzymają za brak świateł zlosnik.gif

Napisano

> już jest umówiony

> jak go po drodze nie zatrzymają za brak świateł

z_lol1.gifalien.gif

Napisano
  • Autor

Buu pojechalem bardzo mila obsluga i wogole koledzy znajacy sie na rzeczy ale niestety werdyskt taki ze to nie dzialajet ze to si espalilo ale nadal neiwiem czy caly przelacznik zespolony czy tylko przekaznik,panowie stwierdziali ze oni nawet probojac to rozkrecic raz klientowi bardzo siemeczyli by zlozyc i nie dziekuja pieknie za rozmontowanie tego i montaz bo i tak powiedzieli ze juz pagib w try piz...y

Napisano

to jak juz nie masz nic do stracenia to może jednak to rozbierz sam...

Napisano

> to jak juz nie masz nic do stracenia to może jednak to rozbierz

> sam...

Jestem za! I tak jest nieczynny, więc nic bardziej nie zepsujesz.

Jeśłi rozbierałeś jako dziecko resoraki na czynniki pierwsze, to dasz radę!

Napisano
  • Autor

ja pierdziele inetr cars niema tego a fiat chce 800zl

Napisano

>Do fiata bravy przychodzą dwa rodzaje przełączników zespolonych. By dokladnie określić który występuje u Ciebie potrzebny jest mi nr. nadwozia Twojego auta .Jeśli mi go prześlesz na priv to może będę Ci mógł pomóc

Napisano

> ja pierdziele inetr cars niema tego a fiat chce 800zl

Dzwoń tutaj - 602118380 - jak gość ma, to pojadę i kupię, a tymczasem podaj mi swój numer nadwozia, to sprawdzę sobie nr części, żebym wiedział o co pytać. Z poduchą, czy bez?

EDIT:

Jak nie będzie pod pierwszym numerem, dzwoń na drugi - 501211417

Tylko daj znać, jak zadzwonisz!

Napisano
  • Autor

Czy to bedzie pasic za cholere nie wiem ,wiec sie was pytam aczkolwiek wiem ze tu G...o widac a potrzebny mi jest widok wtyczki do Air bagu

Napisano

Witaj. Jeśli twoje autko posiada wspomaganie i poduchę to potrzebny Ci jest przełącznik o numerze kat./ według katalogu firmy euro moto fan / o numerze FT82011.

Napisano

GiGi, zależnie od rocznika potrzebny Ci 715354614 (do grudnia 95) lub 735251561 (do kwietnia 99).

Ty masz '97, prawda, czyli ten drugi?

Jeśli do jutra nic się nie wyklaruje w W-wie, zadzwoń do gostków w Krakowie i poproś o sprawdzenie po numerze części.

Jeśli wyłącznik spasuje to podjadę.

Inna sprawa.... że może wystarczyłoby wtyczkę przełożyć?

Napisano
  • Autor

Tomasso jestes wielki jak ja ci sie chlopie odzwdziecze ok na chcrzcie koljenego brzdaca bede wam gotowal hihi,albo nie wiem moze zarzuce dzieckiaki ciatami i innymy wyupiekami swymui juz mi wychodza hihi:)

Napisano

> na

> chcrzcie koljenego brzdaca

Wypluj to słowo! angryfire.gif

Napisano

> Wypluj to słowo!

znowu się spiął - no co za człowiek zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> znowu się spiął - no co za człowiek

No to sobie wyobraź:

looking-girl32.gifkrolik.gifkrolik.gifkrolik.gifkrolik.gifkrolik.gifkrolik.gifkrolik.gifangryfire.gif

boje_sie.gif

Napisano
  • Autor

ol yeahhhhhhhh ale bylo byu pysi mlodych tomasowych do wykarmienia wyobrazacie sobie nastepne Borki ,Tomasso musialby przyjechac Marysa weekendowa a napewno dwiesza sztykami marys bo jedna prowadzila by popielata a druga on i popolowie brzdacy na kazdy poklad:)

Napisano
  • Autor

apropo ten [bip] z allegro juz sprzedal zostala ostatnia opcja z wawy mianowicie hurtownik jak nei zalatwil to wezme zapewne od ciebie:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.