Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

elmot 2009

Featured Replies

Napisano

tak se ogladam wyniki online i zapomnialo mi sie ze w tym sezonie jest oddzielna klasyfikacja w kazdym dniu. patrze po staremu prowadzi kajto po 1 petli 2 dnia patrze na wyniki 2 dnia prowadzi Bufi icon_eek.gif no niezle zamieszanie bedzie dzis wieczorem we wiadomosciach o ile cokolwiek pokaza zlosnik.gif

p.s. i jak tu typowanie wynikow zorganizowac zlosnik.gif

Napisano

Banda jełpoów w TV zajmuje sie sportem..właśnie w Teleexpresie podali ze w rajdzie prowadzi Bouffie, a nie raczyli powiedzieć, ze Generalke wygrał Kajtek, a drugi dzień padł łupem Zaby..

A juz najbardziej wscieka mnie to, ze mnóstwo moich znajomych startuje w RPP i nawet nie wiem, jakie sa ich wyniki, bo Pan Górski kładzie lache na Puchar, woli dbać tylko o wyniki RSMP..żenada..

Ale brawa dla Kajtka, widac ze N14 nie jest taka beznadziejna jak wszsycy sądzili.. nio i dla Kuchara.. wielki szacunek, ze wkońcu ma spokojną głowe o budżet i profi auto.. claps.gif

Napisano

> A juz najbardziej wscieka mnie to, ze mnóstwo moich znajomych

> startuje w RPP i nawet nie wiem, jakie sa ich wyniki, bo Pan

> Górski kładzie lache na Puchar, woli dbać tylko o wyniki

> RSMP..żenada..

Są wynika na stronie Szanownego Pana Górskiego, tyle że rajd dla RPP nazywa się Świdnicki.

A jeśli o punktację chodzi to zamęt straszny. A najbardziej porąbane jest to, że duże punkty są za etap, a małe za generalke. Moim skromnym zdaniem o wiele lepszy byłyby system podobny to tego z Mistrzostw Europy, no bo troche jednak chore, żeby za 70 km ścigania dostać 15 punktów, a za 150 km tylko 5. Nie mówiąc już o tym że klasyfikacje są tak zagmatwane, że wątpię żeby w TV dowiedzieliśmy się kto tak naprawdę wygrał i co. Bo jakby nie było jeden rajd, a trzech zwycięzców - też paranoja, ale to tylko moje zdanie.

Napisano

> no gdyby nie falstart Kuchara to my mogło różnie być...

To i tak przecież Kajto miałby prawie 5sek przewagi... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Kajto bardzo mnie zaskoczył, oczywiście jak najbardziej pozytywnie... smile.gifsmile.gifsmile.gif Na rallynews.pl obstawaiałem, że będzie chyba czwarty za S2000 Kuzaja, Kuchara i Sołowowa, a tu taka niespodziewajka... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Nie dość, że Subaru poprawiło N14 to jeszcze Kajto pokazał, że tym samochodem da radę jeździć szybko... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

> To i tak przecież Kajto miałby prawie 5sek przewagi...

si biglaugh.gif ja tez jestem zaskoczony ze jednak tym "lanosem" dał rade bo Lancerem to wymiatał waytogo.gif

Napisano

> si ja tez jestem zaskoczony ze jednak tym "lanosem" dał rade bo Lancerem to wymiatał

Gość jest szybki, co tu dużo gadać... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Ciekawe jak leciał, bo Lancerem Wisławski mówił, że walił zawsze na 150% swoich możliwości... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Banda jełpoów w TV zajmuje sie sportem..właśnie w Teleexpresie podali

> ze w rajdzie prowadzi Bouffie, a nie raczyli powiedzieć, ze

> Generalke wygrał Kajtek, a drugi dzień padł łupem Zaby..

> A juz najbardziej wscieka mnie to, ze mnóstwo moich znajomych

> startuje w RPP i nawet nie wiem, jakie sa ich wyniki, bo Pan

> Górski kładzie lache na Puchar, woli dbać tylko o wyniki

> RSMP..żenada..

> Ale brawa dla Kajtka, widac ze N14 nie jest taka beznadziejna jak

> wszsycy sądzili.. nio i dla Kuchara.. wielki szacunek, ze wkońcu

> ma spokojną głowe o budżet i profi auto..

no i tego sie obawilem wlasnie ze jak ktos sie tym zajmuje od wielkiego dzwona to nie raczy sie doksztalcic frown.gif

no i pieknie wyglada pierwsza czworka w 30 sek na koniec rajdu w koncu jest jakas walka chyba ze dadza Zabie protona i spusci zas lomot naszym frown.gif

Napisano

> Gość jest szybki, co tu dużo gadać... Ciekawe jak leciał, bo

> Lancerem Wisławski mówił, że walił zawsze na 150% swoich

> możliwości...

dokładnie, ogarnia sprzęt!!! To było widać że wyciskał z niego wszystko co siem dało biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Gość jest szybki, co tu dużo gadać... Ciekawe jak leciał, bo

> Lancerem Wisławski mówił, że walił zawsze na 150% swoich

> możliwości...

on juz od malucha szedl na 150% to i maluch slabo skonczyl zlosnik.gif

Napisano

> on juz od malucha szedl na 150% to i maluch slabo skonczyl

Jakieś info??... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jakieś info??...

lewy trzy stwierdzil ze przejdzie na 4 dno no i skonczylo sie na 4 dachach na barborce cieszynskiej zlosnik.gif

ale maldona jeszcze odbudowal a i sprzedal potem nawet zlosnik.gif

Napisano

> Są wynika na stronie Szanownego Pana Górskiego, tyle że rajd dla RPP

> nazywa się Świdnicki.

Fakt, masz racje.. niepotrzebnei wieszałem koty na Panu G.. choc dopiero z czasem wpdałem, zeby wejsc na strone wynikó, a nie po linkach z portali rajdowych.. frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.