Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam GSX600F - idealny i tanio ;-)

Featured Replies

Napisano

Sorki że nie na giełdę ale tutaj trafia więcej bezpośrednio zainteresowanych.Mam nadzieję że moderatorzy mnie zrozumieją wink.gif

Jak już wcześniej pisałem z powodu zmiany autka muszę rozstać się z moją Suzi. Poprzednio chciałem 11 kPLN ale już zszedłem na ziemię frown.gif i aktualna cena wynosi 9000PLN (a i to można lekko negocjować wink.gif)

Tutaj krótki opis z allegro :

Quote:

Z ciężkim bólem sprzedam Suzuki GSX600F z '97 roku. Jestem III właścicielem, wcześniej przez 3 lata motocykl należał do mojego dobrego kolegi. Motocykl nie jest sprowadzany - został kupiony w '97 roku u dealera Suzuki w W-wie (posiadam kopię oryginalnej faktury oraz karte gwarancyjną). Jego stan oceniam na BDB minus (minus z powodu konieczności wymiany łańcucha+zębatek, koszt około 450 PLN). Motocykl jest u mnie od kwietnia b.r, od razu został zrobiony przegląd (wymiana oleju+filtr, regulacja zaworów, synchro gaźników, wymiana filtra powietrza, wymiana płynu hamulcowego), później zmieniłem opony (przód fabrycznie nowy Conti Force, tył niestety używka), akumulator oraz linke+mechanizm wyłączania sprzęgła. Dwa lata temu Suzi została pomalowana artystycznie areografem - robi ogromne wrażenie na przechodniach ;-). Do tej pory była cały czas garażowana, od maja stoi na parkingu pod pokrowcem. Do motocykla dorzucam także stelaż oraz widoczny na zdjęciu kufer SHAD o pojemności 46l (idealny dla dwóch osób na weekend).

W motocyklu znajduje się komplet oryginalych kluczy, 2-3 śrubki są nieoryginalne (dwie mi się odkręciły, jedną posiał już wcześniej kolega), pali na "dotyk" nawet po dwu tygodniowym postoju.

Na wszelkie pytania odpowiem via priv lub [email protected]

A tutaj są fotki:

suzi4.jpg

suzi5.jpg

suzi6.jpg

suzi7.jpg

suzi8.jpg

suzi9.jpg

Napisano
  • Autor

> a jaki przebieg....

Faktycznie o tym zapomniałem blush.gif

Przebieg około 32000 (nie pamiętam, musiałbym lecieć zerknąć na parking) i wygląda na oryginalny.Kumpel kupił go jak miał 22000, przez 3 lata zrobił niecałe 6000 a ja w tym sezonie trzasnalem około 4-5 tys km.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.