Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bagażnik dachowy

Featured Replies

Napisano

Witam,

chciałbym zakupić bagaznik oraz box dachowy do Grande Punto 5 drzwiowego. Czy ktoś stanął przed podobnym problemem? Jeśli tak to z góry dziekuję za pomoc!

Tylko musi być ładny żeby Warszawiakom opadły szczęki jak pojadę na wakacje - oczywiście żart.... (nie tylko Warszawiakom smile.gif

Maciek z Krakowa

Napisano

Popatrz tutaj

Będzie ładny i lansiarski wink.gif

Napisano
  • Autor

Ozarek - sorki za niedostosowanie się do regulaminu. Już się poprawiłem. Głównie chodzi mi o sposób zamocowania belek czyli czy jedynym sposobem jest użycie takich obejm mocowanych na zewnatrz czy można zamontaować bagażnik tak jak w Pandzie czyli wpuszczając do środka dachu jakby bolce. W tej drugiej opcji wygląda to o wiele bardziej estetycznie tylko nie wiem czy w Grande da siętak to właśnie zrobić.

bart30 boksik super, wielkie dzieki za pomoc, zastanawiam się dlaczego tego rozwiązania nie wprowadzili jeszcze w F1 - musi niesłychanie poprawiać aerodynamikę. Pozdrawiam!

Napisano

Zakupiłem w ASO, model podstawowy. Wygląda naprawdę ładnie i jest względnie niedrogi (nr katalogowy 50901142, cena ok 230 pln bez zniżek).

Model Linea TOP z aluminim jest juz 3x drozszy (nr 50901143, koszt ok 630 pln)

Box dachowy z katalogu akcesoriów ma numer 71805131, ale kosztuje ok 950 pln, przy czym mozna spore dyskonto na niego uzyskac (20%).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.