Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Demontaż plastiku na tylnej klapie.

Featured Replies

Napisano

Koledzy czy ktoś może demontował plastik na tylnej klapie?Mam na myśli ten od dolnej krawędzi tylko.Jak są jakieś specjalne chwyty żeby czegoś nie połamać to będę wdzięczny za opis.Pozdrawiam

Napisano

> Koledzy czy ktoś może demontował plastik na tylnej klapie?

odkręcasz 2 śruby imbusowe a potem to mocowanie się z kołkami uważając żeby ni porysować klapy i nie złamać tego plastiku.

Napisano

> Koledzy czy ktoś może demontował plastik na tylnej klapie?Mam na

> myśli ten od dolnej krawędzi tylko.Jak są jakieś specjalne

> chwyty żeby czegoś nie połamać to będę wdzięczny za

> opis.Pozdrawiam

Ja też to zdejmowałem, zresztą rozmwialiśmy o tym z kartonikiem na spocie i powiem Ci, że to się daje zrobić, ale zastanów się czy musisz akurat demontować tą osłone. Jesli Ci hałasuje to da się umiejętnie podłożyć w paru miejscach gumkami.

Aaaa i przyjrzyj się, bo jesli masz problem to nawet wystarczy unieruchomić odpowiednio górną osłonę i automatycznie unieruchomi się dolna osłona, która jest własnie połączona z górą.

Zanim się za to weźmiesz ściagnij sobie E-learna, gdzie dokładnie opisana jest klapa i sposób jej mocowania. Plastikowe kołki to wyjątkowo wredny patent i czasem wyskakują w całości tj kołeł razem z gniazdem mocującym-trudno jest to potem rozdzielnić,ale się da smile.gif

Napisano

Najpewniej jest kupić tą całą osłone na wszelki wypadek :-)

Mi w Bravie pękło w 2 miejscach mocowanie kołeczków do tej osłony... w rezultacie w 2 miejscach pozostało odstające....

Napisano

> ...Zanim się za to weźmiesz ściagnij sobie E-learna ...

gdzie? jak? czym? skąd?

hilfe!

Napisano
  • Autor

Dzięki za podpowiedzi.Ściągam ten plastik bo muszę mieć dostęp do blachy.Na zew stronie mam takie małe wgniotki (zamykanie klapy łokciem, w ręce torba z zakupami) no i pan który będzie mi to robił będzie to ściągał ten plastik.

Napisano

> gdzie? jak? czym? skąd?

> hilfe!

Nie zamieszczamy linków do pirackiego oprogramowania

Rado_d

Napisano

> Która to wersja?

nie wiem która - a gdzie to się sprawdza? nie ma w niej jeszcze silników 1,6 i 2,0

Napisano
  • Autor

Klapa zrobiona. Pan od wgnieceń odkręcił 2 śruby a następnie zaczął delikatnie szarpać za poszycie od strony łączenia się poszycia z jaśniejszą cześcią. Następnie po kolei aż do krawędzi dolnej klapy.Nic się nie uszkodziło choć spinki/kołki wydają się delikatne. Pan wgniotek pomasował ładnie klapę od wewnętrznej strony i żadnych załamań lakieru.Klapa jak z fabryki smile.gifZdecydowanie gorzej było poskładać wszystko.Problem z trafieniem kołków w otwory, ale również się udało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.