Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

no to się pochwalę

Featured Replies

Napisano

że w związku z coraz większymi wymaganiami rodziny musiałem zanabyć coś większego, młodszego, a przede wszystkim RODZINNEGO i oczywiście ekonomicznego.

trafiłem na scenika 2005 r., 1,5 dCi, na blacie 130 kkm, z opcją nawet nie wiem jaką, bo ma tego tyle w środku, że nawet nie zdążyłem się z wszystkim zapoznać. w skrócie to chyba by było: klimatronik, ESP + ABS , 6 PP, 4 ES, CZ z systemem zabezpieczającym Safe, elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, regulacja wysokości foteli, atermiczna szyba, tylnia kanapa przesuwana, zmienna powierzchnia podłogi bagażnika, podłokietnik, system dodatkowych schowków, oryginalne radio z odtwarzaczem płyt CD, klimatyzowany schowek, 4 schowki w podłodze, automatyczne światła i wycieraczki... sam już nie wiem zlosnik.gif na prawdę super rodzinne auto, ze składanymi fotelami, stolikami etc.

oczywiście bezwypadkowa i w bardzo dobrym stanie technicznym - sprawdzona w dwóch SKP i ASO, także po VINie ok.gif

siena pójdzie na sprzedaż, ale najpierw muszę ją ogarnąć nieco, bo mam dużo gratów do niej i oddam za free razem z samochodem

c89515314.jpg

c89515316.jpg

c89515319.jpg

Napisano

No piękna machina. Gratulacje!

Co prawda liczba tych automatycznych wspomagaczy brzmi dla mnie zatrważająco, ale ja jestem minimalistą. zeby.GIF

Napisano

Francuski - ze wszystkimi swoimi plusami i minusami. Zycze, zeby jednostka napedowa Ci pozyla, bo mi sie w takiej przy 160 km/h ukrecil sie wal korbowy - nieciekawe uczucie.

Napisano

Życzę bezawaryjności nowego auta ok.gifok.gifok.gif

Napisano

sympatyczne autko smile.gif na pewno tak jak chciales rodzinne hehe 270751858-jezyk.gif do wykopu sieny 1,6 to jej sporo brakuje no aleeeee......ekonomiczne to to na pewno jest smile.gif powodzenia i bezawaryjnosci zycze smile.gif

Napisano

Gratulacje nowego zakupu.

I mamy nadzieje, ze nie usunies kaciku fiata z ulubionych wink.gif

Napisano
  • Autor

> Gratulacje nowego zakupu.

> I mamy nadzieje, ze nie usunies kaciku fiata z ulubionych

jak pisałem - to moja druga siena i nie powiem o tym aucie źle, bo w przeciwnym wypadku bym tej drugiej nie kupił palacz.gif

Napisano

Gratuluję zakupu !

Jesteś kolejną osobą na kąciku która przesiadła się z Sieny do Scenica.

Bezawaryjności życzę !

• 2 tygodnie później...
Napisano

bomba auto bezawaryinei jazdy ci życze

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dobry wybor claps.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.