Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NO JAK ?

Featured Replies

Napisano

Punto II 1,2 8v INST. TARTARINI wiadomo plastikowy kolektor, strasza mnie wybuchem, ze pojdzie w drzazgi, ale nikt nie powie jak jezdzic zeby nie wybuchl, kiedy przelaczac z benzyny na gaz, jedni mowia ze na postoju , inni ze w czasie jazdy po zdjeciu nogi z gazu jadac na dwojce tzn jechac na benzynce, rozpedzic obroty ponad 2 tys. i wtedy puscic pedal gazu i wcisnac przelacznik benzyna gaz, pieknie sie przelacza na LPG, i wcisnac pedal gazu ale silnik jest obciazony bo na dwojce, a w instrukcji jest napisane przelaczac mozna tylko na biegu jalowym no to w koncu jak? prosze o sugestie, bo ma dZiALAC jeszcze duuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzo czasuu

Napisano

Normalnie panie.

Nie stresuj sie, nic Ci nie wybuchnie.

Ruszasz na NoPB, jak furak złapie troche temperaturki, to na luz, guziczek, pedał, bieg i jedziesz dalej.

Zawsze tak robie, a wszystko mamy tak samo.

Napisano

AFAIK ten kolektor jest mały i mocny, IIgen balanga w tych autach aż miło zlosnik.gif

nie martw sie

Napisano

A dla większego spokoju zapodaj jakąś klapę antywybuchową i powinno być cool.gif

Napisano

> A dla większego spokoju zapodaj jakąś klapę antywybuchową i powinno

> być

Jedna wielką klapą jest przecież puszka filtra tu zamocowana na sprezynie wink.gif

Napisano

> Jedna wielką klapą jest przecież puszka filtra tu zamocowana na

> sprezynie

A jeżeli tak, to cool.gif ...

Ja sobie zrobiłem w Lanosie "klapę" z uszczelki do rur kanalizacyjnych fi50 i haczyka... palacz.gif , mimo, iż gazownik zarzekał się, że Lanosy 1,5 SOHC nie strzelają...

Pozdrawiam

Napisano

> A jeżeli tak, to ...

> Ja sobie zrobiłem w Lanosie "klapę" z uszczelki do rur

> kanalizacyjnych fi50 i haczyka... , mimo, iż gazownik zarzekał

> się, że Lanosy 1,5 SOHC nie strzelają...

> Pozdrawiam

No panie claps.gifza pomysł warty nasladowania,widziałem cos podobnego ale z zaworu zwrotnego(powietrznego)do odpowietrzanai kanalizacji w domkach jednorodzinnych też samodzielny pomysł i chodz jeszcze nie strzeliło to zabezpieczenie jest dobre hmm.gif

Pozdrawiam 20.GIF

Napisano

Wprawdzie sam pomysł nie jest mój, więc brawa nie dla mnie...ale zrodził się na FL i został przeze mnie dopracowany...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.