Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[A-G] Raczki przy suficie.

Featured Replies

Napisano

Witam.

A wiec sprawa ma sie tak:

Pacjent A-G 3d

Przy uszczelnieniu szyby tylnej u fachmanow, dostrzeglem ze w kanalach nad szyba tylna boczna (lewa) znajduja sie kabelki, ktore koncza sie w miejscu gdzie przychodzi tzw raczka.

Teraz moje pytania:

Moja Asia posiada raczki bez lampek, czy jak kupie sobie wersje raczek z lampkami to psauja one plug&play, czy trzeba cos kombinowac? I czy te kabelki to na 100% od tegoz oswietlenia sa?

Moze ktos robil juz taka podmianke i wie cos w temacie?

Pozdrawiam

Napisano

> Moze ktos robil juz taka podmianke i wie cos w temacie?

JAk masz instalację to podpinasz rączki i cieszysz się świecącymi lampkami w rączkach ok.gif

Napisano

> JAk masz instalację to podpinasz rączki i cieszysz się świecącymi

> lampkami w rączkach

Oczywiscie, nabywasz takowe za ciezkie pieniadze (chyba 20 PLN od sztuki to max), wykrecasz te z auta i wlkadasz uchwyty z lampkami podpinajac przewody...Robota na 10 minut a jak widno w wozie...

Pozdrawiam

Napisano

A jak już zamontujesz, to później światełko a'la lelek wink.gif : KLIK (cały wątek jest interesujacy wink.gif ).

Pozdroofka

Napisano

> A jak już zamontujesz, to później światełko a'la lelek : KLIK

> (cały wątek jest interesujacy ).

> Pozdroofka

I podswietlane lusterka w oslonach przeciwslonecznych od Vectry lub Omegi...pelna iluminacja...(a propos, moze u kolegi wystepuje instalacja do podswietlanych lusterek w oslonach...)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Czyli wszystko jasne, w mojej Asi sa kabelki do raczek z lampkami.

W wolnym czasie kupie sobie raczki czy to na szrocie czy na alegro(choc w tych kwestiach wole cos pomacac i obadac, wiec alegro zsune na drugi plan).

Jak to mozna w prosty sposob sprawidzic czy tak owa instalacja na podswietlanie lusterka jest? Duzo trzeba rozbebeszac samochodu?

Napisano

> I podswietlane lusterka w oslonach przeciwslonecznych od Vectry lub Omegi...pelna iluminacja...

Oooo, już dawno mam smile.gif Trzy lata temu przywiozłem sobie od sklejka . Zdaje się, że od Vectry były. Wywaliłem żarówki i wsadziłem białe LEDy - te "3 czipy w jednej obudowie", bo "5 w 1" były za jasne. Rewelacja.

Pozdroofka

Napisano

> Jak to mozna w prosty sposob sprawidzic czy tak owa instalacja na

> podswietlanie lusterka jest? Duzo trzeba rozbebeszac samochodu?

Odkręć daszek i szukaj przewodów w otworze. Będę zdziwiony jeśli znajdziesz wink.gif

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

Nasowa mi sie jeszcze pytanie. Czy ktorakolwiek wersja Astry II miala podswietlane lusterka w daszkach? Bo jesli nie miala to instalacji raczej nie ma co szukac.

Napisano

> Czy ktorakolwiek wersja Astry II miala podswietlane lusterka w daszkach?

Ja nie widziałem. Dlatego napisałem, ze będę zdziwiony jeśli znajdziesz wink.gif

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

a w bertonie tego nie bylo? cos mi sie wydaje ze widzialem cos takiego tylko ze z anglika chyba. Jak wyszperam to napisze.

EDIT: i znalazlem jakis tekst

Napisano

> a w bertonie tego nie bylo?

Aaa... z tym modelem nie miałem do czynienia smile.gif Przeca pisałem: "Ja nie widziałem" a nie "w AG nie było" wink.gif

Pozdroofka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.