Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra G - prędkościomierz.

Featured Replies

Napisano

Pacjent jak w podpisie.

(zakładam 2 temat w ciagu 20 minut ale co tam, musze zapytac a tego jeszcze nie było zlosnik.gif)

Zdarzyło mi sie jakies 2 tyg temu, jade przez miasto, patrze na predkosciomierz a tu 120km/h ...... Zatrzymuje sie jest 60. Gasze silnik jest 60, nawet po wyjeciu klucza. Jadac okolo 100km/h pokazywalo 190km/h. Odlaczenie akumulatora , wskazik powedrowal na 0km/h.. podpiecie ponowne i jest dobrze do dzis.

Stoje na swiatlach patrze 20km/h. Jade okolo 60km/h pokazuje 90 albo 100km/h.

Odpinam aku i nadal 20km/h. Nie pomoglo tym razem. Wyjelem zegary i recznie wskazowke przesunelem na 0. POdlaczam i jest ok, działa do teraz.

Pytanie, co moglo paść? jest to dosc irytujace angryfire.gif czy ktos mial taki problem oraz czy da sie to naprawić ?

I odrazu zapytam o drugą sprawe. Moge z anglika miec fotel kierowcy, u nas pasazera. Chcialbym podmienic, gdyz bede mial w obu fotelach regulację, góra - dół. Czy podpasuje fotel kierowcy z abgilka do wersji europejskiej? Tapicerka ta sama i stan bdb, takze bym podmienil. hmm.gif

Napisano

W liczniku zdycha albo zacina sie silnik krokowy sterujacy wskazowka, raczej do wymiany. Fotel bedzie pasowal bez problemow.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> W liczniku zdycha albo zacina sie silnik krokowy sterujacy wskazowka,

> raczej do wymiany. Fotel bedzie pasowal bez problemow.

> Pozdrawiam

W takim razie fotel jutro wezme i podmienie, 30zł za fotel, takze myśle za warto ok.gif.

Silniczek krokowy ciekawe czy da sie podmienic z innych zegarów, lub tez caly modul predkosciomierza. Ewentualnie czy sie da kupic w sklepie sam silniczek.

Napisano
  • Autor

Zakupiłem dzis drugie zegary prawie za free. Ja kznowu sie zawiesza to wymienie, tylko ta roznica w przebiegu....

Napisano

> Zakupiłem dzis drugie zegary prawie za free. Ja kznowu sie zawiesza

> to wymienie, tylko ta roznica w przebiegu....

Przestawisz programem, zapytaj sie Jerrego G1, bedzie wiedzial...

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Przestawisz programem, zapytaj sie Jerrego G1, bedzie wiedzial...

> Pozdrawiam

Dzieki za namiar ok.gif

Napisano

Jak licznik jest firmy VDO, to pikuś, jak TRW to zapomnij o łatwiźnie... trzeba wylutować pamięć, zczytać jej zawartość, przeliczyć na nową zawartość (trzeba umieć!), zaprogramować, wlutować do licznika... gra nie warta świeczki... Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.